TYT sınavında kutucuğu işaretlemeyi unuttum

Yanlış hatırlamıyorsam sol üstte kitapçık numarası yeri, o işaretleme yerinin hemen altında da doğru kodladım işaretlemesi var, farklı bir yerde değil. Bir altındaki işaretleme yeri de T.C. numarası yeriydi.
Ben sadece optikteki kitapçık numarasını doğru kodladim seçeneğini isaretlemedim unuttum o kadar birşey olur mu ya
Geçen yıl unuttum mu, işaretledim mi bilmiyorum ama işartlememiş olma ihtimalim çok yüksek ve geçerli sayılmıştı.

Dostum senin sınıfını bilmiyorum ama bize en az 3 kere doğru kodlamayı işaretlememiz gerektiği söylendi. İllaki sizde de 1 kez olsun söylenmiştir. Gözden kaçacak kadar da küçük bir alan değildi soru kitapcığını kodlarken gözün hemen görüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

böyle bir video buldum ösym optik formu doldurmasanız veya yanlış doldursanız bile qr kod sayesinde sınavınız geçerli sayılır demiş. doğru mu bilmiyorum yine de.

Ben sadece optikteki kitapçık numarasını doğru kodladim seçeneğini isaretlemedim unuttum o kadar bir şey olur mu ya.

Kitapçığı doğru kodladıysan bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…