TYT sınavında kutucuğu işaretlemeyi unuttum

Yok TCye işaretlemediğime eminim. Sadece 2si varsa doğru işaretlemişimdir. Ama "Soru kitapçığı alanını doğru işaretledim" kutucuğu sanki farklı bir yerde yer alıyordu diye hatırlıyorum. Yarınki sınavda optikteki yerlerine bakarım anca öyle rahat eder içim.
Yanlış hatırlamıyorsam sol üstte kitapçık numarası yeri, o işaretleme yerinin hemen altında da doğru kodladım işaretlemesi var, farklı bir yerde değil. Bir altındaki işaretleme yeri de T.C. numarası yeriydi.
Ben sadece optikteki kitapçık numarasını doğru kodladim seçeneğini isaretlemedim unuttum o kadar birşey olur mu ya
Geçen yıl unuttum mu, işaretledim mi bilmiyorum ama işartlememiş olma ihtimalim çok yüksek ve geçerli sayılmıştı.

Yanlış hatırlamıyorsam sol üstte kitapçık numarası yeri, o işaretleme yerinin hemen altında da doğru kodladım işaretlemesi var, farklı bir yerde değil. Bir altındaki işaretleme yeri de T.C. numarası yeriydi.

Geçen yıl unuttum mu, işaretledim mi bilmiyorum ama işartlememiş olma ihtimalim çok yüksek ve geçerli sayılmıştı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

böyle bir video buldum ösym optik formu doldurmasanız veya yanlış doldursanız bile qr kod sayesinde sınavınız geçerli sayılır demiş. doğru mu bilmiyorum yine de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı