TYT son 60 günde 50 netten 70 nete nasıl çıkılır?

Donatrumpet

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070 - Ryzen 5 5600 - XPG 16GB RAM
Türkçeden 30'un altına genelde düşmüyorum ama bütün eksiğim dil bilgisinden. Amacım 40 net yapmak değil o yüzden dil bilgisini tamamen bitirmeme gerek yok. Bu noktada hangi konulara nasıl çalışmam lazım? Sosyalde mantık sorularını çözerek 8-12 arası takılıyorum amaç yine 20 net değil. Hangi konulara nasıl çalışarak kısa sürede kazanç elde edebilirim? Matematikte kolay olan problem sorularını çözüp en iyi ihtimalle 5 net yapıyorum hangi konulara nasıl çalışarak 10-12 bandına gelebilirim? Fen'de sıfırım çerez sorular gelirse 1-2 tane yapıyorum nasıl 8-10 bandına çıkartırım bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca kaynak önerilerine de açığım. Teşekkürler şimdiden.

Bakın şimdi FKB olarak garanti konular YouTube İnternet her yerde var girin izleyin bakın. Hemen biter zaten.
Dil bilgisi olarak noktalama yazım kuralı ses bilgisi çalış ve paragraf doğrularını yükselt.
Sosyal e gelecek olursak 15 e sabitlemeye çalış. Branş denemeleri çöz yanlışları analizle o konuyu çalış ardından.
Matematikten temel kavramlar rasyonel uslu köklü problemler gibi konulara bakın problem konusunu bitirince problem kitabi temizleyin.
Kalan 60 gün bunları yapın :)

Bol miktarda test ve deneme çözmen gerek. Her deneme sonunda yanlış çözülen soruların üzerinden geçmek doğru seçeneği anlayıp öğrenmek. Ardından her 3-4 denemede bir yanlış çözülen soruları konulara ayırmak en çok yanlış çözülen konuları tespit etmek ve o konulara ağırlık vererek ders çalışmak eksik kaldığın yerleri tamamlamana ve netlerini arttırmana yardımcı olacak en etkili yöntemdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı