TYT Sosyal ve Türkçe kaç günde biter?

mnms

Hectopat
Arkadaşlar merhaba benim TYT matematik ve fenim bitti. AYT de ise planlarıma göre ocak sonuna doğru AYT biyoloji ve kimya bitecek şubat sonu mart başı gibi de AYT fizik ve matematik bitecek. Hepsi bittikten sonra veya kimya ile biyoloji bittiği zaman ise TYT Türkçe ( paragraf her gün çözüyorum dil bilgisi vb. kural olan konuları çalışacağım.) TYT tarih coğrafya ve felsefe çalışmayı planlıyorum sizce kaç günde biter ve sizce tüm AYT bitincemi yoksa kimya ve biyoloji ocaktq bittiği gibi onlar yerine sosyal çalışmalı mıyım? Bir de bana TYT Türkçe tarih coğrafya için YouTube kanalları önerme şansınız var mı?

Hepsi bitince rahatça yapın hocam önceliğiniz AYT'yi sağlam bitirmek olsun sosyali halledersiniz kanal olarak Türkçe için rüştü hocayı önerebilirim diğerleri hakkında bilgim yok.
Tamamdır hocam teşekkürler , peki tahminen sizce ne kadar sürer sosyal + türkçenin bitmesi , mart başında ayt tamamen bitse sınav 22 haziranda neredeyse 110 gün kadar süre var çok rahat yetişir gibi.

Tamamdır hocam teşekkürler, peki tahminen sizce ne kadar sürer sosyal + türkçenin bitmesi, Mart başında AYT tamamen bitse sınav 22 Haziran'da neredeyse 110 gün kadar süre var çok rahat yetişir gibi.

Maksimum 1 1.5 ay alır diye düşünüyorum hatta tamamen sosyal çalışsanız 2 haftaya bile baştan sona silip süpürürsünüz çok rahat yetişiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı