TYT Türkçe ve TYT Sosyal kanal önerisi

Hocam neden sadece tyt türkçe ve sosyal. Dil bilgisinden 7 - 8 soru çıkacak. Sosyal de coğrafya ve tarihin birkaç sorusu dışında paragraf tarzı çıkıyor( arada istisnalar olmak koşuluyla) Onun yerine Kimya Ve biyolojiyi çok rahat bitirirsiniz. Fen yapamıyorum deseniz bile biyoloji ezberin ön planda olduğu bir ders.

Soruna cevap da vereyim
Türkçe de 1 kaynak+ Rüştü hoca dil bilgisi temelini oturtacaktır. Zaten her gün paragraf çözeceksin.

Sosyal için Coğrafyanın kodları, Felsefe Atölyesi, Din için meb kitabını tavsiye ediyorum. Ne kadar uzun olsa da kavramların açıklaması yazıyor. Tarih için meb kitabını çok öneremiyorum çünkü çok gereksiz hikayeleştirmiş konuyu. Bir kaç kişiden video izleyin. Isındığınızla devam edin. 5 soru çıkacak zaten.

Hocam neden sadece TYT Türkçe ve sosyal. Dil bilgisinden 7 - 8 soru çıkacak. Sosyal de coğrafya ve tarihin birkaç sorusu dışında paragraf tarzı çıkıyor( arada istisnalar olmak koşuluyla) Onun yerine Kimya Ve biyolojiyi çok rahat bitirirsiniz. Fen yapamıyorum deseniz bile biyoloji ezberin ön planda olduğu bir ders.

Soruna cevap da vereyim
Türkçe de 1 kaynak+ Rüştü hoca dil bilgisi temelini oturtacaktır. Zaten her gün paragraf çözeceksin.

Sosyal için Coğrafyanın kodları, Felsefe Atölyesi, Din için MEB kitabını tavsiye ediyorum. Ne kadar uzun olsa da kavramların açıklaması yazıyor. Tarih için MEB kitabını çok öneremiyorum çünkü çok gereksiz hikayeleştirmiş konuyu. Birkaç kişiden video izleyin. Isındığınızla devam edin. 5 soru çıkacak zaten.

Rüştü hocanın önerdigi test kitabı nasıldır Türkçe temel için iyi midir?

@thelavuk

Rüştü hocanın önerdigi test kitabı nasıldır Türkçe temel için iyi midir?

@thelavuk

Tecrübe mi 0'dan paragraf mı? Ben tecrübeyi çözdüm direkt nokta atışı bilgilerle çok iyi öğretiyor kısa sürede paragraf çözmeyi. 0 risk, limit kronometre, Bilgi Sarmal hepsinin paragraf kitaplarını bitirdim sınava en uygun kesinlikle tecrübe.

Zaten soru tarzından önce nasıl çözüleceğini gösteriyor temel için çok uygun bence.

Tecrübe mi 0'dan paragraf mı? Ben tecrübeyi çözdüm direkt nokta atışı bilgilerle çok iyi öğretiyor kısa sürede paragraf çözmeyi. 0 risk, limit kronometre, Bilgi Sarmal hepsinin paragraf kitaplarını bitirdim sınava en uygun kesinlikle tecrübe.

Zaten soru tarzından önce nasıl çözüleceğini gösteriyor temel için çok uygun bence.

Kitabın linkini atabilir misiniz tecrübenin

Bende öyle yapmıştım videoda söylediği taktikler kitapta da yazıyor zaten istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum, birkaç soru sormak amacıyla konuşma şansımız var mı?
Instagram var ise yazarsanız çok sevinirim iletişime geçmek amacıyla şimdiden teşekkürler:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı