TYT Türkçe deneme şık kaydırma problemi için ne yapılabilir?

korkusuzz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 5'i paragraf, 1'i cümlede olmak üzere 6 soruda doğruyu işaretleyip yanlış şıkkı işaretlemişim 32 doğru görmem gereken yere 26 doğruda kaldım. Üstelik sınav kolaydı. Bir tavsiyeniz var mı?

Son düzenleme:
Optik kodlayacaksın deneme çözerken. Evde, okulda, kütüphanede, soru çözerken optiğe kodla şıkları.

Hatta bazen boş vakitlerinde al birkaç tane optiği, kendin rastgele A-B-C-D-E harfleri belirleyerek (örneğin: ACBDEEACBDE...) Bunları optiğe geçir ve kontrol et kaydırma yapmış mısın diye. Bir süreden sonra düzelir.

Optik kodlayacaksın deneme çözerken. Evde, okulda, kütüphanede, soru çözerken optiğe kodla şıkları.

Hatta bazen boş vakitlerinde al birkaç tane optiği, kendin rastgele a-b-C-D-e harfleri belirleyerek (örneğin: Acbdeeacbde...) Bunları optiğe geçir ve kontrol et kaydırma yapmış mısın diye. Bir süreden sonra düzelir.

Hocam yanlış yazmışım kusura bakmayın düzelttim.

Sanırım önce soruları çözüp sonradan toplu olarak optiğe geçiren tayfadansınız. Böyle yaparsanız hata yapmanız gayet normal. Soruyu çözüp direkt optiğe geçirin. Toplu değil tek tek yapın.

@Wlixe öyle yapmak da aşırı tempo düşürüyor bence. Tabii yine de deneyip görmesi lazım herkes için farklı bu olay. Ben sayfa sayfa 4-5 soru kodlama taraftarıyın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı