TYT Türkçe için kaynak önerisi

Daha fazla  
Selamlar. Önümüzdeki sene YKS'ye gireceğim. Türkçeden kendimi bildim bileli büyük problemler yaşamadım. Geçtiğimiz yıllarda da (özellikle geçen sene) Türkçeye sıkı çalışarak netlerimi 35 civarına sabitledim.

Bundan sonra 1 kitap daha çözüp deneme çözmeye geçmek istiyorum.

(duruma göre ikinci kitabı da çözebilirim :) )

Ulti TYT Türkçe, 3D TYT Türkçe ve limit TYT Türkçe arasında kaldım. Bu kitapların hangisini tavsiye edersiniz? Bu kitapları zorluk seviyelerine göre sıralayabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Limit Yayınlar TYT Türkçe iyidir. Paragraf için ayrı kitap almanızı önermiyorum.
Hocam paragraf için geçen sene Apotemi ile Hız ve Renk bitirdim, şu an elimde Sıfır Risk var oradan ilerliyorum. Artı olarak Tonguç Paragrafiks de var. Soruları biraz zor olsun diye yazılmış gibi, çözer miyim bilmiyorum ama paragraf olarak elim bol :)

Ulti'nin Türkçe denemesi var elimde onu çözüyorum, zorlayıcı soruları var; Ulti'den devam etmek mantıklı mı sizce?

Hocam paragraf için geçen sene Apotemi ile Hız ve Renk bitirdim, şu an elimde Sıfır Risk var oradan ilerliyorum. Artı olarak Tonguç Paragrafiks de var. Soruları biraz zor olsun diye yazılmış gibi, çözer miyim bilmiyorum ama paragraf olarak elim bol :)

Ulti'nin Türkçe denemesi var elimde onu çözüyorum, zorlayıcı soruları var; Ulti'den devam etmek mantıklı mı sizce?
Hocam çok abartmanıza gerek yok, sene içi denemeler ile netiniz bayağı bir artacak zaten. Ulti türkçe denemesini çözmüştüm ancak çok beğenemedim. Paraf ile 345 daha iyidir.

Selamlar. Önümüzdeki sene YKS'ye gireceğim. Türkçeden kendimi bildim bileli büyük problemler yaşamadım. Geçtiğimiz yıllarda da (özellikle geçen sene) Türkçeye sıkı çalışarak netlerimi 35 civarına sabitledim.

Bundan sonra 1 kitap daha çözüp deneme çözmeye geçmek istiyorum.

(Duruma göre ikinci kitabı da çözebilirim :) )

Ulti TYT Türkçe, 3D TYT Türkçe ve limit TYT Türkçe arasında kaldım. Bu kitapların hangisini tavsiye edersiniz? Bu kitapları zorluk seviyelerine göre sıralayabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

3D genel olarak zor bir yayın. Limit içinde zor derler ama bence orta seviye bir kaynak çözerken beni çok zorlamadı. Ulti hakkında pek bir fikrim yok. Önce limit çözüp ardından 3D geçebilirsin ben öyle yapmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı