TYT Türkçe için konu atlamak sorun çıkartır mı?

tarikrustw

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben şu an TYT Türkçede 23.5 net yapıyorum ve, sözcük türleri konusundan sadece 1 soru gelmiş ve konuyu bitirmem en az 3 hafta sürer, bu konuyu atlamak istiyorum zaten hedefim için 30 net yetiyor. Sadece bu konuyu atlayacağım. Sıkıntı çıkarır mı?

Selam arkadaşlar, ben şu an TYT Türkçede 23.5 net yapıyorum ve, sözcük türleri konusundan sadece 1 soru gelmiş ve konuyu bitirmem en az 3 hafta sürer, bu konuyu atlamak istiyorum zaten hedefim için 30 net yetiyor. Sadece bu konuyu atlayacağım. Sıkıntı çıkarır mı?
Nasıl en az 3 hafta sürüyor onu anlamadım. Ben 2 günde konusunu bitirip Bilgi Sarmal'dan testlerin tamamını çözdüm?

İsim, sıfat, zarf, zamir, edat-bağlaç-ünlem 2 saat bile almaz. Sonrasında da zaten eylem, fiilimsi, ek eylem var. Onlar da toplasan 1.5 saatlik konu.

Bir de ben isime bir gün, sıfata bir gün zarfa bir gün diye planlıyorum hepsini unutuyorum. Onun yerine gün içinde daha çok konuya bakmalıyım sanırım.

35. videodan başlayarak çalışın. 1.75X hızla izleyip not almanı tavsiye ederim. Uygulama videolarını da izle çok işine yarar.

Çok sağ ol reis konuyu tamamlarsam mutlaka haber edeceğim iyi akşamlar.

Bir de ben isime bir gün, sıfata bir gün zarfa bir gün diye planlıyorum hepsini unutuyorum. Onun yerine gün içinde daha çok konuya bakmalıyım sanırım.

Çok sağ ol reis konuyu tamamlarsam mutlaka haber edeceğim iyi akşamlar.
Öyle olmaz hiçbir şey anlamazsın. İsim, sıfat, zarf ve zamiri arka arkaya çalışmalısın yoksa hiçbir şey anlamazsın. Başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı