Paragraf çalışmak diye birşey yok ders çalışmanın başında 30 40 tane soru çöz. Türkçeyide kesin çalış 10 soru civarı geliyor.TYT Türkçe mi paragraf mı?
İkisini birden mi yoksa ayrı ayrı mı çalışmalıyım arkadaşlar?
İlk defa bugün çalışmaya başladım. Kitaplarım bunlar.Paragraf çalışmak diye birşey yok ders çalışmanın başında 30 40 tane soru çöz. Türkçeyide kesin çalış 10 soru civarı geliyor.
Paragrafta hangi kitabı önerirsiniz ?Paragraf çalışmak diye birşey yok ders çalışmanın başında 30 40 tane soru çöz. Türkçeyide kesin çalış 10 soru civarı geliyor.
Kitap çözmek için biraz geç oldu eger netlerin çok kötü değilse direkt deneme al yok ben yinede bir kitap çözeyim diyorsan hız ve renk al.Paragrafta hangi kitabı önerirsiniz ?
Kitap çözmek için biraz geç oldu eger netlerin çok kötü değilse direkt deneme al yok ben yine de bir kitap çözeyim diyorsan hız ve renk al.
Paragrafı anlam bilgisi olarak ayırırsak 2024 te 4 tane bilgi sorusu vardı; 2 tane yazım 2 tane noktalama. Geriye kalan 36 soru anlam bilgisi. Bu 4 soruyu da ayırmadan bence genel Türkçe çöz hatta dil bilgisi ve ses bilgisi de çalış.TYT Türkçe mi paragraf mı?
İkisini birden mi yoksa ayrı ayrı mı çalışmalıyım arkadaşlar?
3d limit bilgi sarmalHocam yapacak bir şeyim yok şu an elimden geleni yapıp kazanacağım. Deneme ve paragraf önerir misiniz link atıp çünkü piyasada çok fazla kitap var çünkü.
Şu an elimde olan kitap dil ve ses bilgisi ağırlıklı hocam tamamen. Ama azda olsa paragraf çözmem gerektiğini düşünüyorum ve paragraf için kitap arıyorum. (Paragraf hiç yapmadım ama günde 10-11 ne kadar çöze bilirsem bir yerden başlamak lazım.)Paragrafı anlam bilgisi olarak ayırırsak 2024 te 4 tane bilgi sorusu vardı; 2 tane yazım 2 tane noktalama. Geriye kalan 36 soru anlam bilgisi. Bu 4 soruyu da ayırmadan bence genel Türkçe çöz hatta dil bilgisi ve ses bilgisi de çalış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.