TYT Türkçe nasıl çalışılmalı?

391969

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 10. sınıfı bitirdim, neredeyse 11. sınıf öğrencisi oldum. TYT çalışmaya bu yaz başlayacağım, matematiğe şimdi değil birkaç hafta sonra başlıyorum bu nedenle başlangıcı Türkçe ile yapmaya karar verdim. Kendimi denemek için geçen senenin TYT Türkçe sorularını çözdüm, zorlamak adına kendime 40-38 dakikada çözdüm-dakika verdim, dil bilgisi sorularına elimi dahi sürmedim ve tam tamına 29,75 net yaptım-4 boş, 5 yanlış, 31 doğru- başlangıç için ne seviyedir bilmiyorum-bunun içinde yorumlarsanız sevinirim-. Şimdi bu seviyede bir öğrenci olarak sizden soru bankası ve video serisi önerisi istiyorum. Video serisi olarak şu seriyi düşündüm. Ayrıca konu anlatım kitabım olsun mu yoksa gerek yok mu?
@333365 sizin yorumlarınızı her zaman önemserim, siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Haftada 100 paragraf sorusu çözmek fena olmayabilir, dil bilgisindeki eksikliklerinizi de kapatmaya çalışın. Kitap okumayı da kesinlikle ihmal etmeyin. 100 paragraf sorusunu güne bölün, 7'ye bölün mesela. Günlük o kadar paragraf çözün, 12. sınıf öğrencisi olmadığınız için paragraf ile boğuşmaya bence gerek yok. Kitap okumak ve haftalık 100 paragraf çözmek daha iyi olacaktır. Günlük 1 saat kesinlikle kitap okuyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı