TYT Türkçe nasıl çalışılır?

Paragraf vb. çözüp dil bilgisi çalışmakla tyt türkçe kampları aynı içerik mi peki? Mesela tyt türkçe kamplarında sözcükte anlam cümlede anlam falanda vardı bu paragraf konusu mu? Biraz cahilim kusura bakmayın.

Sıkı çalışmaya başlasam ea 100 bin civarı gelebilir mi sizce? Şuana kadar ne yazık ki hiç çalışmadım. Mezuna kalmak hiç istemiyorum.
Estağfurullah hocam bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Evet dil bilgisi dışındaki kısım paragrafa giriyor eğer taktik eksikliğiniz varsa onu Rüştü hocadan izleyin derim. Eski kağıttaki videoları gayet iyi.

Matematik ve geometriyi iyi götürürsen 50k nime yapılabilir.

Estağfurullah hocam bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Evet dil bilgisi dışındaki kısım paragrafa giriyor eğer taktik eksikliğiniz varsa onu Rüştü hocadan izleyin derim. Eski kağıttaki videoları gayet iyi.

Çok teşekkür ederim.

Hocam birşey sormak istiyorum. Gün gün dil bilgisi bitirdikten sonra kaç soru çözmem yeterli olur? Test kitabında konu başına yaklaşık 50 60 soru var. Tüm soruları bir günde çözsem hata mı etmiş olurum?

Son düzenleme:
Hocam birşey sormak istiyorum. Gün gün dil bilgisi bitirdikten sonra kaç soru çözmem yeterli olur? Test kitabında konu başına yaklaşık 50 60 soru var. Tüm soruları bir günde çözsem hata mı etmiş olurum?
1 gün video 1 gün ders şeklinde ilerleyin 10 günde değil 20 günde bitsin. 50 60 soruyu ertesi gün çözebilirsin.

Aynı gün çözmek çok vakit alır ana odağı matematiğe vermeniz lazım. Hem de ertesi gün yaptıklarınızı tekrar edip sorusunu çözerseniz daha kalıcı olur.
Anladım. Bide şunu demek istiyorum şuan bayağı kaygılıyım tyt nasıl bitiririm diye. Program yapmaya çalıştım ama uyduramadım bi türlü. Nasıl yapacağım bilmiyorum gerçekten zor durumdayım.

Anladım. Bide şunu demek istiyorum şuan bayağı kaygılıyım tyt nasıl bitiririm diye. Program yapmaya çalıştım ama uyduramadım bi türlü. Nasıl yapacağım bilmiyorum gerçekten zor durumdayım.
Gri koçun aylık netlere göre videolarını izleyin, yine gri koçun program yapma videosu da var. denemekicin131@gmail.com dan bana mail atın instadan yarın dönerim program yaparız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı