TYT Türkçe netleri yükselmiyor

Timon

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar netler artmıyor soru çözmeme rağmen😕 Özellikle TYT Türkçe neti neden yükselmez? Bana bir taktik verin. Netler dalgalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar netler artmıyor soru çözmeme rağmen😕 özellikle TYT Türkçe neti neden yükselmez? Bana bir taktik verin. Netler dalgalı.

Paragraf taktikleri videoları izleyin. Paragraf okumayı anlamayı gerektirse de soruların yazılışında bir teknik mevcut. Sınava kadar her gün 1 adet TYT branş atın ve günde 30-45dk arası ayırarak dil bilgisi bakın.

Paragraf taktikleri videoları izleyin. Paragraf okumayı anlamayı gerektirse de soruların yazılışında bir teknik mevcut. Sınava kadar her gün 1 adet TYT branş atın ve günde 30-45dk arası ayırarak dil bilgisi bakın.

Hocam 2 günde 1 TYT branş çözüyorum her gün olmasa da değişen pek bir şey yok Bilgi Sarmal yayınları çözüyorum Türkçe

Mutlaka bakın hocam az soru geliyor dediğiniz minimum 8 soru geliyor her sene hatta geçen sene daha da fazlaydı kamp olarak rüştü hocanın 0'dan dil bilgisine bakarak halledebilirsiniz dil bilgisinden şöyle birkaç net kapsanız iyi olur.
1748523502924.png

??

1 sene çıkmamış ve ses bilgisi noktalama yazım bunların hepsi dil bilgisidir ve çok önemli bilip bilmeden internetten bulduğunuz fotoğrafı atıp yanlış bilgi vermeyin.
İstediğin yerden aç bak dediğin konuların toplamı hiçbir sene 8 soruyu bulmamış, sen 8 soru minimum diyorsun, burada sen misin yanlış bilgi veren ben mi? Ben diretmedim bile sadece tabloyu atmam yetti sana. 😂 Senin güvenilir soru dağılımı listeni görebilir miyim? Minimum 8 soru diyorsun bana 10-11 bilgi sorusunun olduğu bir Türkçe sınavı söyle hangi sene olmuş acaba.

İstediğin yerden aç bak dediğin konuların toplamı hiçbir sene 8 soruyu bulmamış, sen 8 soru minimum diyorsun, burada sen misin yanlış bilgi veren ben mi? Ben diretmedim bile sadece tabloyu atmam yetti sana. 😂 senin güvenilir soru dağılımı listeni görebilir miyim? Minimum 8 soru diyorsun bana 10-11 bilgi sorusunun olduğu bir Türkçe sınavı söyle hangi sene olmuş acaba.

Geçen sene artış olmamış haklısın ama onun haricindeki her sene 8 hatta bazılarında 8 üzeri soruldu ayrıca ÖSYM her sene şaşırtabilir bakarsın bu sene 10-11 dil bilgisi gelir 8 üzeri dediğim MSÜ sınavındaydı onunla karıştırmışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı