Dil bilgisine bakmadım soru az geliyor diye..Şu an kaç net yapıyorsunuz dil bilgisi çalıştınız mı ne kadar çalıştınız.
Dil bilgisine bakmadım soru az geliyor diye.
Arkadaşlar netler artmıyor soru çözmeme rağmenözellikle TYT Türkçe neti neden yükselmez? Bana bir taktik verin. Netler dalgalı.
Paragraf taktikleri videoları izleyin. Paragraf okumayı anlamayı gerektirse de soruların yazılışında bir teknik mevcut. Sınava kadar her gün 1 adet TYT branş atın ve günde 30-45dk arası ayırarak dil bilgisi bakın.
Mutlaka bakın hocam az soru geliyor dediğiniz minimum 8 soru geliyor her sene hatta geçen sene daha da fazlaydı kamp olarak rüştü hocanın 0'dan dil bilgisine bakarak halledebilirsiniz dil bilgisinden şöyle birkaç net kapsanız iyi olur.
İstediğin yerden aç bak dediğin konuların toplamı hiçbir sene 8 soruyu bulmamış, sen 8 soru minimum diyorsun, burada sen misin yanlış bilgi veren ben mi? Ben diretmedim bile sadece tabloyu atmam yetti sana.1 sene çıkmamış ve ses bilgisi noktalama yazım bunların hepsi dil bilgisidir ve çok önemli bilip bilmeden internetten bulduğunuz fotoğrafı atıp yanlış bilgi vermeyin.
İstediğin yerden aç bak dediğin konuların toplamı hiçbir sene 8 soruyu bulmamış, sen 8 soru minimum diyorsun, burada sen misin yanlış bilgi veren ben mi? Ben diretmedim bile sadece tabloyu atmam yetti sana.senin güvenilir soru dağılımı listeni görebilir miyim? Minimum 8 soru diyorsun bana 10-11 bilgi sorusunun olduğu bir Türkçe sınavı söyle hangi sene olmuş acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.