mkataturk Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #11 quedral dedi: En son yapılması gereken şeylerden birisi hocam. Sınava kadar elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ondan sonrası için elimizden bir şey gelmez. En azından elimden geleni yaptım demek bile yeterli. Kolay gelsin umarım istediğiniz yeri tutturursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen yıl ne kazandığımı buraya yazmıştım hatta kazandığım liseyi bile yazmıştım. Önümüzdeki yaz buraya yazarım.
quedral dedi: En son yapılması gereken şeylerden birisi hocam. Sınava kadar elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ondan sonrası için elimizden bir şey gelmez. En azından elimden geleni yaptım demek bile yeterli. Kolay gelsin umarım istediğiniz yeri tutturursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen yıl ne kazandığımı buraya yazmıştım hatta kazandığım liseyi bile yazmıştım. Önümüzdeki yaz buraya yazarım.
quedral Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #12 mkataturk dedi: Hocam geçen yıl ne kazandığımı buraya yazmıştım hatta kazandığım liseyi bile yazmıştım. Önümüzdeki yaz buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... İyi haberlerinizi bekliyor olacağım hocam tekrar kolay gelsin.
mkataturk dedi: Hocam geçen yıl ne kazandığımı buraya yazmıştım hatta kazandığım liseyi bile yazmıştım. Önümüzdeki yaz buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... İyi haberlerinizi bekliyor olacağım hocam tekrar kolay gelsin.