Hız-renk, rüştü Hoca'nın paragraf konu anlatımlı soru bankası.
Rüştü hocanın videolarını izlemene gerek yok, bu tamamen bağımsız bir kitap. Hız ve renk kitabı da paragraflarda hızlanabilmen için oluşturulmuş bir kitap, zaten yavaş olman kafiHocam ben hızlı değilim ama sorun olur mu bir de rüştü hocadan dinlemiyorum konuları.
Rüştü hocanın videolarını izlemene gerek yok, bu tamamen bağımsız bir kitap. Hız ve renk kitabı da paragraflarda hızlanabilmen için oluşturulmuş bir kitap, zaten yavaş olman kafi![]()
Rica ederim, ne demekTeşekkür ederim.
TYT zaman sınavı bunu unutma, soruları çözme süren önemli o yüzden. Paragraf çözerken süre tut 20 soruluk bir test bitirdin mesela sonucunda ne kadar zaman geçmiş ona bak. Bazı tür soruların püf noktaları oluyor bazı kaynaklarda yazıyor bu kolaylıklar, onlar da zaman kazandırır.Hocam ben hızlı değilim ama sorun olur mu bir de rüştü hocadan dinlemiyorum konuları.
TYT zaman sınavı bunu unutma, soruları çözme süren önemli o yüzden. Paragraf çözerken süre tut 20 soruluk bir test bitirdin mesela sonucunda ne kadar zaman geçmiş ona bak. Bazı tür soruların püf noktaları oluyor bazı kaynaklarda yazıyor bu kolaylıklar, onlar da zaman kazandırır.
Ben Limit Kronometri, Hız ve Renk, Bilgi Sarmal çözmüştüm. Şimdiyse kitap okuma alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum.
Daha sınava girmedim bu sene gireceğim ilk defa. Denemelerde 30 civarı yapıyorum Türkçe'den şimdilik.Nereyi kazandın?
Türkçeden kaç net yaptın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.