Emekli_Gamer Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 TYT Türkçe ve TYT Sosyal için kanal öneriniz var mı 4 ayda yetişirmi bu ikisi hedef 2 yıllık fazla yüksek bir bölüm degil. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2024
TYT Türkçe ve TYT Sosyal için kanal öneriniz var mı 4 ayda yetişirmi bu ikisi hedef 2 yıllık fazla yüksek bir bölüm degil.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 8 Şubat 2024 #2 Emekli_Gamer dedi: TYT Türkçe ve TYT Sosyal için kanal öneriniz var mı 4 ayda yetişirmi bu ikisi hedef 2 yıllık fazla yüksek bir bölüm degil. Genişletmek için tıkla... Türkçe için kadir gümüş, sosyal için deneme çözüp denemelerin soru çözüm videoları daha mantıklı olur.
Emekli_Gamer dedi: TYT Türkçe ve TYT Sosyal için kanal öneriniz var mı 4 ayda yetişirmi bu ikisi hedef 2 yıllık fazla yüksek bir bölüm degil. Genişletmek için tıkla... Türkçe için kadir gümüş, sosyal için deneme çözüp denemelerin soru çözüm videoları daha mantıklı olur.
M mertkrdmr Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 555108 dedi: Türkçe için kadir gümüş, sosyal için deneme çözüp denemelerin soru çözüm videoları daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... kadir gümüş iyide çok uzun be hocam
555108 dedi: Türkçe için kadir gümüş, sosyal için deneme çözüp denemelerin soru çözüm videoları daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... kadir gümüş iyide çok uzun be hocam
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 8 Şubat 2024 #4 mertkrdmr dedi: Kadir gümüş iyide çok uzun be hocam. Genişletmek için tıkla... Deniz hocadan dinlemekten daha iyidir.
mertkrdmr dedi: Kadir gümüş iyide çok uzun be hocam. Genişletmek için tıkla... Deniz hocadan dinlemekten daha iyidir.
Emekli_Gamer Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #5 mertkrdmr dedi: Kadir gümüş iyide çok uzun be hocam Genişletmek için tıkla... 4 aya kadar yetişirmi sizce
mertkrdmr dedi: Kadir gümüş iyide çok uzun be hocam Genişletmek için tıkla... 4 aya kadar yetişirmi sizce
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 8 Şubat 2024 #6 Emekli_Gamer dedi: 4 aya kadar yetişirmi sizce Genişletmek için tıkla... Ne kadar çalıştığına bağlı.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.320 Çözümler 11 8 Şubat 2024 #7 Emekli_Gamer dedi: TYT Türkçe ve TYT Sosyal için kanal öneriniz var mı 4 ayda yetişirmi bu ikisi hedef 2 yıllık fazla yüksek bir bölüm degil. Genişletmek için tıkla... Türkçe için kesinlikle rüştü hoca.
Emekli_Gamer dedi: TYT Türkçe ve TYT Sosyal için kanal öneriniz var mı 4 ayda yetişirmi bu ikisi hedef 2 yıllık fazla yüksek bir bölüm degil. Genişletmek için tıkla... Türkçe için kesinlikle rüştü hoca.
Emekli_Gamer Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #8 Timuçib dedi: Ne kadar çalıştığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Pazartesinden itibaren başlayacağım artık geç kaldım TYT Türkçe ile sosyal yapacağım sadece istedigim bölümde o kadar fazla bir şey istemiyor thelavuk dedi: Türkçe için kesinlikle rüştü hoca. Genişletmek için tıkla... TYT Sosyal için öneriniz var mı?
Timuçib dedi: Ne kadar çalıştığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Pazartesinden itibaren başlayacağım artık geç kaldım TYT Türkçe ile sosyal yapacağım sadece istedigim bölümde o kadar fazla bir şey istemiyor thelavuk dedi: Türkçe için kesinlikle rüştü hoca. Genişletmek için tıkla... TYT Sosyal için öneriniz var mı?
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.320 Çözümler 11 8 Şubat 2024 #9 Emekli_Gamer dedi: Pazartesinden itibaren başlayacağım artık geç kaldım TYT Türkçe ile sosyal yapacağım sadece istedigim bölümde o kadar fazla bir şey istemiyor. TYT Sosyal için öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sosyal çalışmadım hocam daha. Arkadaşlar çalışırken coğrafyanın kodları ve tarihin abesini duymuştum iyi diyorlardı.
Emekli_Gamer dedi: Pazartesinden itibaren başlayacağım artık geç kaldım TYT Türkçe ile sosyal yapacağım sadece istedigim bölümde o kadar fazla bir şey istemiyor. TYT Sosyal için öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sosyal çalışmadım hocam daha. Arkadaşlar çalışırken coğrafyanın kodları ve tarihin abesini duymuştum iyi diyorlardı.
B bugra0127 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 371 9 Şubat 2024 #10 Türkçe için Aker Hoca öneririm. Çok uzun da değil.