TYT Türkçe ve matematik için kitap önerisi

YaramazMorde

Hectopat
İyi akşamlar dostlar bana da TYT Türkçe, matematik için kitaplar önerir misiniz? Diğer dersler yine bir şekil halledilir Türkçe, matematiği sağlama alsam diye düşünüyorum. İki bin altılıyım yazdan beri çalışıyorum ufaktan da derslere başlayacağım.

İyi akşamlar dostlar bana da TYT Türkçe, matematik için kitaplar önerir misiniz? Diğer dersler yine bir şekil halledilir Türkçe, matematiği sağlama alsam diye düşünüyorum. İki bin altılıyım yazdan beri çalışıyorum ufaktan da derslere başlayacağım.
Türkçe için Bilgi Sarmal veya 345
Matematik için Orjinal veya 345 ya da sevdiğin bir hocanın kitapları, VDD yapacaksan tabi. Eğer kendini yeterli görüyorsan matematik de Orjinal veya 3D, Eğer Çok iyi değil fakat temel sağlam ise 345 al bence.
Eğer matematiğe direk temelin yoksa Antremanlarla Matematik işini görür.

Türkçe için Bilgi Sarmal veya 345
Matematik için Orjinal veya 345 ya da sevdiğin bir hocanın kitapları, VDD yapacaksan tabi.
Temelin zayıfsa Matematiğin İlacı,Mikro orjinal ya da temel atma adı altında herhangi bir kitap.
Temelim var iki masaya otursam hatırlarım dersen 345,bilgi sarmal.
Zaten biliyorsan konuları Orjinal,Barış ya da 3d.
Türkçe konusuna gelince TYT türkçe bilmem ama paragraf olarak limit kronometre önerebilirim.

Matematik icin başlangıç orijinal sonra da 3D ( mümkünse 3D )
TYT de pek konu anlatımı yok ancak temelim yok diyorsan mert hocayı izleyebilirsin güzel anlatımı vardır.
TYT Türkçede 345'in güzel oldugunu duydum kendim bakmadım ayrı bir paragraf kitapı almanı öneririm.
TYT matematikte az mantık yapabiliyorsanız temel kitaplardan başlamayın TYT matematikte 2. kaynak cözmek veya cözmemek bile sizin elinizde amacınız konularla kitapı hızlı bitirip denemeye atlamak.

TYT Türkçede IQ hosuma gidiyor.

TYT türkçe için hız ve renk (başlangıç için)
TYT matematik için matematiğin ilacı (başlangıç için)

Ekte paylaştığım sepet alınır mı? Zaten başlangıç seviyesi olurum en son 12. sınıfta biraz soru çözüyordum. Matematiği Youtube'dan izleyerek hoca ile yapmayı planlıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-04 230702.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-04 230702.png
    142,3 KB · Görüntüleme: 5

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı