TYT Türkçede dil bilgisi çalışılır mı?

kha2zix

Centipat
Daha fazla  
Bu sene YKS'ye hazirlaniyorum sayisal gireceğim TYT'de paragraf + yazim kuralı + noktalama işareti çalişsam yeter mi? Ses bilgisi + sözcükte yapi falan çalişmak gereksiz geliyor, ne düşünüyorsunuz?

Bu sene YKS'ye hazirlaniyorum sayisal gireceğim TYT'de paragraf + yazim kuralı + noktalama işareti çalişsam yeter mi? Ses bilgisi + sözcükte yapi falan çalişmak gereksiz geliyor, ne düşünüyorsunuz?

Gereksiz değil çıkıyor. Gerçi bu sene ses bilgisi çıkmadı ama genelde çıkıyor. Anlatım bozukluğu dışında hepsine çalışın

Sana kalmış eğer soru çıkarsa kaçırmış olacaksın ama diğer yerlerden daha fazla yapabileceksen durumu eşitlersin.

Diğerleri gibi hemen kesin çözmelisin demeyeceğim. Çünkü hedefini bilmiyorum. Eğer hedefin çok yukarlarda değilse 100 bine girsem yeter bana diyorsanız gidin Türkçeye çalışmak yerine Matematik'e Fizik'e çalışın. Eğer hedefiniz yüksekse sadece Türkçe değil, tüm konuları en iyi bir şekilde öğrenmeniz gerekli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı