TYT ve AYT matematik aynı anda gider mi?

monoleum

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, mat temel eksiğim fazla olduğundan dolayı 2 aydır TYT matematik kasıyorum, TYT ve AYT'de 15 net yeter.
Çoğu hoca ve öneriler TYT mat bitirip AYT başlatıyor en geç ocak ayında ancak bu durumda benim TYT mat tam bitirmem şubat ayını bulur. Şu an matematikte +5 netteyim.
TYT ve AYT (belirli konular lti hariç) aynı anda gider mi?
Ayrıca günde 1 saate yakın geo çalışıyorum.
Son olarak TYT matematik tekrarı nasıl yapılmalıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ya tekrar? Yani, problem ve deneme dışında TYT için yapılacak bir şey yok mu?

Aslında yok denemeleri çözüp eksik olduğunuz konuları bakacaksınız hocam örneğin basit eşitsizlikleri denemede yapamadınız hemen neden yapamadığınızı kontrol edip konuda eksik olduğunuz yeri tekrar çalışacaksınız bir de fonksiyonları iyi çalışmanız gerekiyor AYT için ne kadar iyi fonksiyon bilirseniz AYT de o kadar rahat olursunuz sorunuzun cevabı da evet 2'si birlikte gider şu an TYT mat eksik olduğu için ona daha fazla öncelik verirsiniz bazen de AYT matematiğe çalışırsınız pkob ise TYT de daha bitmediyse erteleyin hocam hızlıca AYT odaklanırsınız kolay gelsin.

Aslında yok denemeleri çözüp eksik olduğunuz konuları bakacaksınız hocam örneğin basit eşitsizlikleri denemede yapamadınız hemen neden yapamadığınızı kontrol edip konuda eksik olduğunuz yeri tekrar çalışacaksınız bir de fonksiyonları iyi çalışmanız gerekiyor AYT için ne kadar iyi fonksiyon bilirseniz AYT de o kadar rahat olursunuz sorunuzun cevabı da evet 2'si birlikte gider şu an TYT mat eksik olduğu için ona daha fazla öncelik verirsiniz bazen de AYT matematiğe çalışırsınız pkob ise TYT de daha bitmediyse erteleyin hocam hızlıca AYT odaklanırsınız kolay gelsin.
Öncelikle çok teşekkürler, ben bu duruma uygun plan yaparım, ama şundan net bir şekilde emin olmak istiyorum, problem son güne kadar çözülmeli değil mi?

Öncelikle çok teşekkürler, ben bu duruma uygun plan yaparım, ama şundan net bir şekilde emin olmak istiyorum, problem son güne kadar çözülmeli değil mi?

Evet hocam paragraf problem rutin olmalı ha seri denemelere geçersiniz ileride Türkçe matematik için o zaman gerek kalmayabilir işte.

Evet hocam paragraf problem rutin olmalı ha seri denemelere geçersiniz ileride Türkçe matematik için o zaman gerek kalmayabilir işte.
Tğm cevaplar ve ilginiz için teşekkür ederim, başka konularda görüşmek üzere

Hocam Eyüp B izlerken bitirdiğim antrenman mat konusu izleyip sonra eyüp b'den izleme stratejisini önerir misiniz? Dengeleme açısından.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı