TYT matematik elimde olanlar:
345, Bilgi Sarmal ve orijinal.
AYT matematik elimde olanlar:
345, orijinal (Eyüp b ve Bilgi Sarmal alacağım)
Sizce bunlar yeterli olur mu?
-Ve AYT matematik için Eyüp b ideal midir?
Kendinize sınırlama koymayın. Ne kadar çözebiliyorsanız ve ne kadar ihtiyacınız varsa o kadar.
TYT için 1-2, AYT için olabildiğince çözmeyi farklı soru görmeyi mantıklı görüyorum.
345 varsa bilgi sarmal alma
345, orijinal, eyüp b ve hedef yüksek ise barış ergi tarzı bir yayın ekle.
345 en temelden alıp yükseğe kadar gidiyor. Sarmalı geçen sene bitirdim seviyeleri aynı orijinal tam temelini atan kitap olacak zaten.
Orijinal seviyesindeyken eyüp b gelişiyorum bak, en son ergi ve eyüp b 1soruyorum
345 en temelden alıp yükseğe kadar gidiyor. Sarmalı geçen sene bitirdim seviyeleri aynı orijinal tam temelini atan kitap olacak zaten.
Orijinal seviyesindeyken Eyüp b gelişiyorum bak, en son ergi ve Eyüp b 1soruyorum.
İki taraf içinde şu anlık kaynaklarınız mükemmel, zorlanmıyorsanız şimdilik bunları eritin ama sene sonuna doğru özellikle AYT'de Ergi-Barış-Karekök bu yayınların sorularına da bir göz atın derim. Barışın denemelerine de göz atın kesinlikle son aylarda AYT için.
Yayın veya adet sınırı koymak yalnızca kendinize zarar verir hocam.
İlk başta hem TYT hem AYT'den birer kaynakla temizleyin ardından gittiği kadar devam edin diğer kaynaklardan.
İki taraf içinde şu anlık kaynaklarınız mükemmel, zorlanmıyorsanız şimdilik bunları eritin ama sene sonuna doğru özellikle AYT'de ergi-barış-karekök bu yayınların sorularına da bir göz atın derim. Barışın denemelerine de göz atın kesinlikle son aylarda AYT için.