TYT ve AYT matematik için kaç adet kaynak yeterli olur?

TYT matematik elimde olanlar:
345, Bilgi Sarmal ve orijinal.
AYT matematik elimde olanlar:
345, orijinal (Eyüp b ve Bilgi Sarmal alacağım)
Sizce bunlar yeterli olur mu?
-Ve AYT matematik için Eyüp b ideal midir?

Hocam istersen kitap dağıtcam ilgilenirsen yaz.

Öncelikle şunu sorayım hocam, siz tam olarak ne seviyedesiniz? TYT veya AYT denemesine girdiniz mi son zamanlarda, hangi kaynakları çözdünüz, mezun musunuz? TYT ve AYT bir arada götürülmez çünkü eğer temel seviyedeyseniz.

TYT ilk denememi oldum 50 net yaptım matematik 5 net bıyıklıdan ilerleyeceğim ardından 345 Bilgi Sarmal ve orijinal diye gideceğim TYT'de.
AYT ise ya Eyüp'ya da bıyıklı düşünüyorum ardından 345 orijinal ve Eyüp çözeceğim mantıklı mı sence.

Hocam istersen kitap dağıtcam ilgilenirsen yaz.

Twitter YKS mantaliteye yaz talip çok oluyor.

TYT ilk denememi oldum 50 net yaptım matematik 5 net bıyıklıdan ilerleyeceğim ardından 345 Bilgi Sarmal ve orijinal diye gideceğim TYT'de.
AYT ise ya Eyüp'ya da bıyıklı düşünüyorum ardından 345 orijinal ve Eyüp çözeceğim mantıklı mı sence.

5 TYT matematik netiyle bahsettiğin kaynakları çözmeye kalkışırsan ikinci soruda yırtarsın o kitapları hocam. Seviyenize uygun kaynaklar tercih edin isterseniz size yardımcı olabilirim nasıl ilerleyebileceğiniz konusunda.

Kral sana soru soracağım cevap verirsen ailene ve sana bu gece dua edeceğim.
-TYT için bıyıklı temelden orta düzeye çıkarır mı?
-TYT matematik için 3 kaynak yeterli mi?
-TYT matematik adına kolay-orta-zor kaynak önerir misin?

Kral sana soru soracağım cevap verirsen ailene ve sana bu gece dua edeceğim.
-TYT için bıyıklı temelden orta düzeye çıkarır mı?
-TYT matematik için 3 kaynak yeterli mi?
-TYT matematik adına kolay-orta-zor kaynak önerir misin?

Hay senin canını yiyeyim hocam, sizin gibileri gördükçe forumda vakit geçiresim geliyor seve seve cevap veririm teşekkür ederim :)

Bıyıklı temelden alıp ileri düzeye çıkartır, bıyıklının kampından sonra 345 ve Matematiğin İlacı alıp çözebilirsiniz.

TYT Matematik'ten 3 tane kaynak çözerseniz helal olsun, genelde 1 orta 1 zor kaynaktan sonra öğrenciler denemeye geçiyor 3 kaynak iyidir.

Kolay ---> Matematiğin İlacı veya Mikroorijinal
Orta ---> 345 veya Bilgi Sarmal
Zor ---> Orijinal, 3D, Karekök veya Barış

Hay senin canını yiyeyim hocam, sizin gibileri gördükçe forumda vakit geçiresim geliyor seve seve cevap veririm teşekkür ederim :)

Bıyıklı temelden alıp ileri düzeye çıkartır, bıyıklının kampından sonra 345 ve matematiğin ilacı alıp çözebilirsiniz.

TYT matematik'ten 3 tane kaynak çözerseniz helal olsun, genelde 1 orta 1 zor kaynaktan sonra öğrenciler denemeye geçiyor 3 kaynak iyidir.

Kolay ---> matematiğin ilacı veya mikroorijinal.
Orta ---> 345 veya Bilgi Sarmal.
Zor ---> orijinal, 3D, karekök veya barış.

İşte adam dünya senin gibiler hatrına dönüyor.
O zaman bıyıklıyı izleyip 345 ve Bilgi Sarmal'ı çözeyim cilayı orijinalle atayım acil mat ilacı zaman kaybı gibi yani temelim var ama o kadar kötü değil bir mazimiz var :)
Abim bir de sana danışacağım kusura bakma zamanını alıyorum şimdi ben AYT mat için bıyıklımı izlesem yoksa Eyüp mü hangisi AYT için idealdir ve AYT kaynağı olarak 345, orijinal, Eyüp, Bilgi Sarmal iyi midir? Bir de FKB için hoca önerir misin? Kısa ve öz anlatan.

İşte adam dünya senin gibiler hatrına dönüyor.
O zaman bıyıklıyı izleyip 345 ve Bilgi Sarmal'ı çözeyim cilayı orijinalle atayım acil mat ilacı zaman kaybı gibi yani temelim var ama o kadar kötü değil bir mazimiz var :)
Abim bir de sana danışacağım kusura bakma zamanını alıyorum şimdi ben AYT mat için bıyıklımı izlesem yoksa Eyüp mü hangisi AYT için idealdir ve AYT kaynağı olarak 345, orijinal, Eyüp, Bilgi Sarmal iyi midir? Bir de FKB için hoca önerir misin? Kısa ve öz anlatan.

Eyvallah hocam teşekkür ederim :)

Şöyle söyleyeyim hocam YKS'de temelinizin olması demek matematikte 15 ve üstü yapabiliyor olmanız demek. Maziniz olabilir evet ama bu mazinin de sağlam olması gerekiyor maalesef aynı hatayı geçen sene yaptım. Tüm matematik yazılılarım 100'dü, ortaokul temelim çok sağlamdı çok seviyordum matematiği o yüzden zor bir kaynakla başladım ve yere çakıldım. YKS'de 20 net bile çıkaramadım matematikte o yüzden zaman kaybı gözüyle bakmayıp acilin ilacı + 345 ile ilerleyin cilayı Orijinal ile atarsınız. Zaman kaybı da değil ayrıca çünkü sınava daha çok vakit var yetiştirirsiniz.

AYT'de hoca çok önemli, TYT'de sağlam temel atarsanız sağlam hocalar izleyebilirsiniz. Eyüp Boncuk hocayı tek geçerim, onu ve kamp kitabı 3D AYT VDD'sini paralel götürüp yanına 345 gibi bir kaynağı götürürseniz ilk başta sonra da zor kaynakların dibini sıyırırsınız.

FKB için de şu hocaları önerebilirim:
Fizik ---> Altuğ Güneş - Özcan Aykın - VIP Fizik - Fizikle Barış
Kimya ---> Görkem Şahin Benim Hocam - Bizim Hocalar - Sinan İhtiyaroğlu
Biyoloji ---> Selin Hoca - FUNDAMENTALS Biyoloji - Betül Hoca - Dr. Biyoloji

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı