TYT ve AYT tavsiyesi

kaanpnrr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba sorum şu TYT'de 33 net Türkçe 20 net matematik 14 15 net sosyal ve 4 5 net fen yapıyorum. Matematiğin içinde geometri yok geometriden soru çözemiyorum. Fenim de gördüğünüz gibi kötü bayağı. AYT'de ise yaklaşık 0 sayılırım TYT fen ve geometride verebileceğiniz tavsiye var mı? AYT'ye ne zaman asılarak başlamalıyım sizce

Merhaba sorum şu TYT'de 33 net Türkçe 20 net matematik 14 15 net sosyal ve 4 5 net fen yapıyorum. Matematiğin içinde geometri yok geometriden soru çözemiyorum. Fenim de gördüğünüz gibi kötü bayağı. AYT'de ise yaklaşık 0 sayılırım TYT fen ve geometride verebileceğiniz tavsiye var mı? AYT'ye ne zaman asılarak başlamalıyım sizce
Her gün 5 soru da olsa geometri çözmen gerekiyor. Çözemezsen video çözümden izleye izleye yap zamanla alışırsın. Eğer zamanım var yetiştiririm diyorsan bir kampa başlayabilirsin(ben mert hoca geometri kampı izliyorum). Tyt fen için de aynı sekilde kamplar üzerinden ilerliyorum ben eğer zamanın yoksa sürekli branş denemesi çözüp yanlış yaptığın konuları tekrar etmen gerekiyor. Aytye de yavaştan başla Aralık sonu Ocak başı gibi tamamen asilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı