TYT ve AYT temeli olmayan birisi nasıl çalışmalı?

Zahit Erdem

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta göründüğü gibi arkadaşlar YKS 2025e gireceğim ve kasım ayına geldiğimizden beri doğru düzgün ders çalışmadım. Eşit ağırlık öğrencisi olarak matematikte hiç temelim yok. Kaynak olarak aktif aldım fakat 2 aydır kitabı bitiremedim ve çok zorluyor. Kitap hala geometriye bile çalışmadım kaynak alamayacak durumumda yok. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yani, aktif çok aşırı temel bir kitap. Kendinizi hiç vermediğinizi düşünüyorum. Tamam matematik biraz sayısal zeka isteyen bir ders ama 2 ay çalışma ile o kitap çoktan biterdi. Öncelikle siz kendi içinizde bir karar verin: "Gerçekten çalışmak istiyor muyum?" daha sonrasında "Nasıl çalışmalıyım?" sorunuza dönelim.

Başlıkta göründüğü gibi arkadaşlar YKS 2025e gireceğim ve kasım ayına geldiğimizden beri doğru düzgün ders çalışmadım. Eşit ağırlık öğrencisi olarak matematikte hiç temelim yok. Kaynak olarak aktif aldım fakat 2 aydır kitabı bitiremedim ve çok zorluyor. Kitap hala geometriye bile çalışmadım kaynak alamayacak durumumda yok. Ne yapmalıyım?

O aktif kitabını bitir ama 1 günde 20-30 sayfa çöz kendini zorlamadiktan sonra yapamazsin yayılma. Kalan zamanda gayet iyi çalışırsın sınırlarını kendin biliyorsun istersen yaparsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı