TYT ve AYT'ye girenlerin tekrar sistemi nasıldı?

OBP'ye rağmen çok iyi yapmışsınız.Benim de hayalim o civarlar. Çok teşekkürler söylediklerinizi deniyeceğim.
Ben de geçen sene bu zamanlarda konuları bitirmeme rağmen soruları yaparken zorlanıyordum. Çünkü konuyu öğrensen bile o zihninden uçup gidiyor. Konu tekrarlarına ağırlık verdikten sonra zaten soruları çerez gibi çözeceksin. Başarılar...

Ben de geçen sene bu zamanlarda konuları bitirmeme rağmen soruları yaparken zorlanıyordum. Çünkü konuyu öğrensen bile o zihninden uçup gidiyor. Konu tekrarlarına ağırlık verdikten sonra zaten soruları çerez gibi çözeceksin. Başarılar...
Hocam 11.sınıf öğrencisiyim TYT de 70 net yapıyorum güncel önerileriniz var mı?

Hocam 11.sınıf öğrencisiyim TYT de 70 net yapıyorum güncel önerileriniz var mı?
Matematik (ve geometri) sorusu çözmeye odaklan. Matematik çözmek zaman alır ve bazen sıkar ama iyi bir matematik neti seni binlerce kişi öne atar. O yüzden gerekirse 4-5 saat matematik çalış.
Ayrıca bir soruyu yapamadın mı hemen öğretmenine sorma. Gerekirse 20 dk uğraş, olmazsa soruyu bırak diğerlerine geç. Ertesi gün o soruya tekrar dön biraz daha uğraş. Olmazsa demek ki bilmediğin bir çözüm taktiği ile o soruyu çözmelisin ve öğretmenine sormanı tavsiye ederim. Böylece matematik yeteneğin gelişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı