TYT'de 2 milyon sıralama ile bir yere girilir mi?

Arkadaşlar sınava çalışmadan girdim çok bir şey beklemiyordum ama bu puanla iyi kötü bir üniversiteye girebilir miyim? Ayrıca okulun verdiği puan en sağdaki puan mi oluyor?

Eki Görüntüle 1454846

Yığılma olmuş bu sene, ben geçen sene girdim 210 aldığımda sıralamam 1.2m falandı,
İlginç.
 
Yaz bir AÖF, başla işe.
@Serhat.48 onun yerine girsin bir muhasebecinin yanına, okulun öğreteceği şeylerden kat kat daha iyi öğrenir.

Muhasebecinin yanında yükselebileceği en fazla ön muhasebe işi adamakıllı göstermiyorlar arkadaşımdan biliyorum saklıyorlar işin püf noktasını göstermezler üniversitede en ince ayrıntısına kadar işliyoruz biz, 2 yıllık okuduktan sonra 4 yıllığa tamamlarsa istediği yerde iş bulur isterse Mali müşavir olur, isterse büyük şirketlerin muhasebesinde çalışır, ya da kendi ofisini açabilir ama okumazsa serbest muhasebeci olamaz onun için sınavlarına girmesi gerekiyor ona da üniversite mezunlarını alıyorlar.
 
Onu biliyorum da AÖF'den okuması da sorun oluşturmuyor. Onu demek istiyorum, AÖF mezunu serbest muhasebeci ya da mali müşavir olamaz gibi bir şey varsa kaynak atarsan seve seve incelemek isterim. Bilgim yanlışsa da düzeltirim.
 
Hocam yanlış anlamayın ama hiçbir bilgi bilmeden ve az biraz matematik ile bile TYT de rahat ilk 500 bine girilir. TYT biraz mantık sınavı çünkü bence sıralama rezalet. Üniversite okusanız size hiçbir şey katmaz bu puan ile. Yerleşeceğiniz üniversitede ne ortam ne kaliteli bir eğitim olmaz.
 

Geri
Yukarı