TYT'de 270 puan almak için ne yapılabilir?

yone1108

Decapat
Makaleler
1
Merhaba, TYT sınavından 270 puan almak için kaç net yapmam gerekiyor? Minimum 270 almam için ne yapmak gerekiyor? Sözelci biriyim. Matematik, kimya, fizik maalesef 0 diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 puan kendisi veriyor. 60 puanı okuldan alabiliyorsunuz. Kalan 400 puanın 200 puanı Türkçe ve sosyalden. Yarısını yapsanız 270'i geçersiniz.
Matematik ve Türkçe için her net 3,3; fen ve sosyal için ise 3,4 puan ediyor. Tabii standart sapma ile bir miktar değişebiliyor. Bunlar sadece TYT'ye girildiği takdirde böyle.

100 puan kendisi veriyor. 60 puanı okuldan alabiliyorsunuz. Kalan 400 puanın 200 puanı Türkçe ve sosyalden. Yarısını yapsanız 270'i geçersiniz.
Matematik ve Türkçe için her net 3,3; fen ve sosyal için ise 3,4 puan ediyor. Tabii standart sapma ile bir miktar değişebiliyor. Bunlar sadece TYT'ye girildiği takdirde böyle.

Ham puan almam gerekiyor. PMYO için Türkçe, sosyal iyi ancak sadece bunlar ile olmuyor maalesef. Matematiğe sıfırdan başladım bakalım hayırlısı teşekkürler.

Benim okul puanım 420 (84). Benim de en az 260 almam gerek. Kaç net yapmam gerek? Bende de matematik çok sıkıntı. Hani 0 degil ama az var gerisini sosyal, fen ve Türkçeden nasıl saglayabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı