TYT'de 50 net yapılıyorsa ne yapılmalıdır?

Bırak TYT'yi AYT ne kadar iyi yaparsan o kadar yükselirsin. Bu saatten sonra dönüş zor olur hata yapmayın.

Asıl TYT'yi bırakırsa hata yapmış olur. Önce TYT halledilmeli ve sonrasında AYT'ye yoğunlaşılmalı bence. TYT'yi unutmamak için de haftada 1-2 defa deneme çözülmeli.

TYT'de haftada en az 2-3 deneme çözülüp analiz edilmeli. Olabildiğince kısa süre içerisinde bitirmelisin. @samet266

Ben AYT çalışmasın demedim ki. Önce TYT konularını halletsin ve sonrasında da AYT konularına başlasın dedim. TYT konularını bitirmek zaten çok üzün sürmez ki arkadaş bitirmiş sanırım. AYT çalışırken TYT'yi unutmamak için de deneme çözecek. TYT'den 70 net ile AYT'den iyi bir sonucun arkadaşın beklentisini karşılayacağını "sanmıyorum".

@917382, ilk beş bin için en kötü 90 net aralığında yapması lazım.

@917382, ilk beş bin için en kötü 90 net aralığında yapması lazım.

Bence 90 bile az. En kötü 105-110 falan lazım. Benim arkadaşım 2019'da girdiğinde TYT'de 103 mü ne yapmıştı ona rağmen sıralaması 15000 falandı. Tabii AYT'sini hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…