Asıl TYT'yi bırakırsa hata yapmış olur. Önce TYT halledilmeli ve sonrasında AYT'ye yoğunlaşılmalı bence. TYT'yi unutmamak için de haftada 1-2 defa deneme çözülmeli.
Asıl TYT'yi bırakırsa hata yapmış olur. Önce TYT halledilmeli ve sonrasında AYT'ye yoğunlaşılmalı bence. TYT'yi unutmamak için de haftada 1-2 defa deneme çözülmeli.
Cidden küçümsenecek rakam çünkü ne kadar çok çalışırsa çalışsın TYT'de önemli olan bilmek değil hızlı çözmektir. Yani çözüm hızı gelişirse TYT'de başarı artar ama AYT'de konu bilmez ise çözemez.
Cidden küçümsenecek rakam çünkü ne kadar çok çalışırsa çalışsın TYT'de önemli olan bilmek değil hızlı çözmektir. Yani çözüm hızı gelişirse TYT'de başarı artar ama AYT'de konu bilmez ise çözemez.
Ben AYT çalışmasın demedim ki. Önce TYT konularını halletsin ve sonrasında da AYT konularına başlasın dedim. TYT konularını bitirmek zaten çok üzün sürmez ki arkadaş bitirmiş sanırım. AYT çalışırken TYT'yi unutmamak için de deneme çözecek. TYT'den 70 net ile AYT'den iyi bir sonucun arkadaşın beklentisini karşılayacağını "sanmıyorum".
Bence 90 bile az. En kötü 105-110 falan lazım. Benim arkadaşım 2019'da girdiğinde TYT'de 103 mü ne yapmıştı ona rağmen sıralaması 15000 falandı. Tabii AYT'sini hatırlamıyorum.