TYT'de 600K sıralama yapmak zor mu?

Kime göre neye göre zor mu kolay mı önce bunu düşünmek lazım. Kendimden sana örnek vereyim ilk senemde 590k sıralama yapmıştım. Ertesi sene çalışıp demeyeyim yalan olacak biraz daha dersleri daha odaklı dinleyip arada tekrarlarla bunu 190k ya çektim.

Ne bileyim hocam başaramayacakmış gibi hissediyorum bazen. (bazen denemelerde (20-30 net yapıyorum.)

Geç dönüyorum ama takmayın kafanıza bir sürü kanal var oradan izleyin kanaldan çalışırken kafam dağılıyor diyorsanız konu anlatım föyü alın öneride verebilirim. Galiba siber güvenlik istiyormuşsun niye daha iyi olmayasın hem en düşük puanla orası tutuyorsa iş bulmanız zor olur sizin 6 ayınız var zaman çabuk geçecek bile olsa siz pes etmeyin. Türkçe çalışın iyi yaparsınız diye umuyorum TYT fen basittir biyoloji harici sosyal animasyonlu gibi kanallardan izleyin eğlenerek öğrenin tarihi din felsefe yine paragraf yaparsınız matematik kalır problem kitabı alın ve matematikten problem kasın çok yüksek hedef istemiyorsunuz bunlar yeter bir de AYT sınavında güzel bir sonuç en azından 30 net 400.000 garanti olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı