TYT'de matematik neti 5-10'a çıkarılabilir mi?

Merhaba hocam sizin gibi benim de öyle matematik düşük diğerleri iyi öncelikle bu geç kalmışlık hissi ve çevre olsun ister istemez insana gerçekten çok koyuyor ama bu durumda ben çok güzel bir video buldum ve bu videonun yorumlarını okumanız sizin için iyi gelecektir çünkü siz ve benim gibi aslında hayatta kendini geç bulan çok insan var belki bu benim gideceğim bölüm istediğim değildir belki istediğim 5-10 yıl sonra bulucagımdır hayat uzun ve çoğu zaman çoğu şey değişiyor bence yani ben bu yıl bunu fark ettim biraz ama tabii ki üzülmeye engel olamıyor insan.

Size bahsettiğim videonun linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumlarını okursanız size iyi gelecektir diye düşünüyorum.

Üniversite olarak Antalya da oturduğum için Akdeniz veya çevresini düşünüyorum

Matematiğim olmadığı için TYT de öyle böyle bir sıralama beklemiyorum maalesef çalışamıyorum da çünkü ben kafadan engeli koymuşum belki güzel bir hoca bulursam işler değişebilir. Ben şu an bir yandan AYT de çalışıyorum temelim de var zaten tek düşündüğüm AYT de gastronomi ama o da olmazsa kesinlikle 2 yıllık sağlık bölümü tercih edeceğim eğer gastronomi tutarsa ki tutar muhtemelen sözel derslerim çok iyi daha dün edebiyatta çok güzel bir hoca bulup onu dinledim sabaha kadar ve çok keyif aldım çalışırken ilk defa :).umarım bu keyif matematik, kimya ve biyolojiye de gelir de biraz TYT de sıralamam iyi olsun 😂😂 yoksa yaşlı bakım falan yazabilirim çünkü benim Almanya'ya gitme gibi bir durumum da var ve bu iş orada olsun Avrupa da olsun Asya da olsun her yerde bence ileride değer görecek ister miyim diye soracak olursanız hayır ama işsiz de kalmak istemem maalesef 🥲🥲

Öncelikle attığınız videoya baktıktan sonra az da olsa geç kalmışlık hissiyatı gitti gibi oldu ama hala var ayrıca ben de matematiğe engeli koydum gibi kafadan yapamıyorum deyip geçiyorum ama yapanlar nasıl yapıyor deyip üstüne gidiyorum en azından 10 civarı yapabilsem yeter fenim ise fena değil 5-10 arası TYT'de zaten AYT ile işim yokta Almanya'ya gitme durumunuz varsa kendinize de güveniyorsanız gidin bence diyeceğim ama siz bölümden dolayı gidebilirim diyorsunuz sanırım eğer öyle olursa daha iyi olur bu arada yaşlı bakım Akdeniz üniversitesinde var 735 bin ile kapatmış 2024'te kalan sürede yapılır bence radyolojiye göre de düşükmüş radyolojinin istediğim üniversitede sıralaması 400 bin zor ama umarım kazanıp gideriz bu sene istediğimiz bölümlere hayırlısı artık.

Öncelikle attığınız videoya baktıktan sonra az da olsa geç kalmışlık hissiyatı gitti gibi oldu ama hala var ayrıca ben de matematiğe engeli koydum gibi kafadan yapamıyorum deyip geçiyorum ama yapanlar nasıl yapıyor deyip üstüne gidiyorum en azından 10 civarı yapabilsem yeter fenim ise fena değil 5-10 arası TYT'de zaten AYT ile işim yokta Almanya'ya gitme durumunuz varsa kendinize de güveniyorsanız gidin bence diyeceğim ama siz bölümden dolayı gidebilirim diyorsunuz sanırım eğer öyle olursa daha iyi olur bu arada yaşlı bakım Akdeniz üniversitesinde var 735 bin ile kapatmış 2024'te kalan sürede yapılır bence radyolojiye göre de düşükmüş radyolojinin istediğim üniversitede sıralaması 400 bin zor ama umarım kazanıp gideriz bu sene istediğimiz bölümlere hayırlısı artık.
Haklısınız aslında matematik yapılmayacak bir şey değil keşke korkumu yenebilsem keşke diyerekte geçmiyor aslında bu tamamen bende bitiyor ama garip bir şey gerçekten :/. Evet Akdenizde 735 binle kapatmış zor değil ve olursa da mutlu olacağım bir bölüm umarım sizde ve bende istediğimiz sıralamayı yapıp istediğimiz bölümlere gideriz 🤗 🙏

Technopat Haberler

Geri
Yukarı