Çözüldü TYT'ye başvuru yapıp gitmemek bir sorun yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hayır, sorun olmaz. Sadece giden paran olur.

@M.ARAS liseden ne zaman mezun oldunuz? Bunu da belirtirseniz sorunuzu net bir şekilde cevaplayabilirim.

@M.ARAS anlıyorum, normalde liseden mezun olduktan sonra ekstradan iki sene hak tanıyorlar. Eğer bu sene üniversiteye yerleşmezseniz muhtemelen 2023'ün sonunda teciliniz bitecektir.

@M.ARAS anlıyorum, normalde liseden mezun olduktan sonra ekstradan iki sene hak tanıyorlar. Eğer bu sene üniversiteye yerleşmezseniz muhtemelen 2023'ün sonunda teciliniz bitecektir.

e-Devlet'te 31 Aralık 2024 olarak gözüküyor. 22 yaşını tamamlayıncaya kadar hak veriyorlar. Şu an yaşım 20 . Asıl öğrenmek istediğim sınava başvuru yapıp girmediğim için bu hakkım yanar mı?

@M.ARAS demek istediğinizi şimdi gayet iyi anladım. Sanırım meslek liseli olduğunuz için 3 sene hak tanınmış, meslek lisesini mi bitirdiniz? Bunu da cevaplayabilirseniz net cevabı verebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…