phinXx
Hectopat
Merhaba, bu sene 11'e geçeceğim hedefim yüksek olduğu için bu yaz TYT'ye başlamak istiyorum. Matematik temelim fena değil, son hafta okulda olduğumuz denemede 25 net yapmıştım. Sizce matematik için nasıl bir yol izlemeliyim? 2 gündür 1 saat paragraf, 1,5 saat matematik, 1 saat problem, 1 saat fen derslerinden herhangi biri şeklinde ilerliyorum ama bu şekilde yaz sonuna kadar çok fazla bir ilerleme olmayacak gibi geliyor bana.
Sizce fen derslerini bırakıp günde 3 saat civarı TYT matematik çalışmak daha mı mantıklı yoksa 1,5 saat matematik, 1,5 saat fen çalışmak mı daha mantıklı?
Galiba seneye tüm dersler için 9. sınıf tekrarı şeklinde okul sonrası kurslarımız olacak, fen derslerini o zaman çalışıp şu an sadece matematik mi çalışsam diye düşünüyorum. Yaz için illa halletmen gerek dediğiniz bir fen dersi var mıdır, matematiğin yanında her gün çalışmak için? Çok fazla soru oldu, teşekkür ederim cevaplarınız için
Sizce fen derslerini bırakıp günde 3 saat civarı TYT matematik çalışmak daha mı mantıklı yoksa 1,5 saat matematik, 1,5 saat fen çalışmak mı daha mantıklı?
Galiba seneye tüm dersler için 9. sınıf tekrarı şeklinde okul sonrası kurslarımız olacak, fen derslerini o zaman çalışıp şu an sadece matematik mi çalışsam diye düşünüyorum. Yaz için illa halletmen gerek dediğiniz bir fen dersi var mıdır, matematiğin yanında her gün çalışmak için? Çok fazla soru oldu, teşekkür ederim cevaplarınız için
@oeufeggei @333365 dün size sorarak oluşturduğum programı 2 gündür yapıyorum ama aklıma bu sorular takıldı. Sizin tavsiyelerinizi de almak isterim