TYT'ye hazırlanma

kemal9l

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
RYZEN 5 5600H
11.sınıfa geçeceğim şu an TYT'ye başlayacağım ama nasıl başlayacağı mı bilmiyorum. Sıfır 9'dan mı başlayayım yoksa nasıl yapayım? Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
11.sınıfa geçeceğim şu an TYT'ye başlayacağım ama nasıl başlayacağı mı bilmiyorum. Sıfır 9'dan mı başlayayım yoksa nasıl yapayım? Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.
ilk başta geçmişdeki konuları araştır soru tiplerine bak genelde her ölçüden soru var araştır 2023 tyt 2022 tyt bunlara bak sonra bunlara bakarak zaten nerden çalışman gerektiğine kendin direk karar veriyorsun

Acil matematiğin ilacı TYT soru bankası ile basla 11i sağlama al 11'den 12 gecerkenki yazda halledersin zaten unutacaksın dönem ortasına doğru.

YouTube üzerinden konu ve soru bankası şeklinde ilerlemeni öneririm. Örneğin fizikten başladın diyelim madde ve özkütleyi güzel bir kanaldan izleyip bitirdikten sonra kaliteli bir soru bankasından da testlerini çözersen oturtursun. Bu şekilde günde 2 konu bile bitirebilirsin. Buna ek olarak feni tamamen bitirdin diyelim sadece TYT fen denemeleri bulunuyor bunları da şimdiden seri seri çözersen TYT bazında dereceye oynarsın. (Diğer dersler için de branş denemelerini çöz)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı