TYT'ye kadar 20 net artırılabilir mi?

Emran

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sadece TYT sınavına gireceğim şu an netlerim 35 sınava kadar 55 yapabilir miyim?

Türkçe 25 (bazen 30 da geliyor ama düzenli cozmediğim için 25-30 arası genelde)
Sosyal 10.
Mat fen hiç yok.

Netler bu şekilde, mat ve fenden 5'er net yapmak ne kadar zor? Olur mu?
Türkçem iyi paragraflarda sorun yaşamıyorum.

Merhaba sadece TYT sınavına gireceğim şu an netlerim 35 sınava kadar 55 yapabilir miyim?

Sosyal 10.
Mat fen hiç yok.

Fizik Bilimine Giriş, Kimya Bilimi, Kimya Her Yerde, Canlıların Ortak Özellikleri, Ekosistem Ekolojisi ve Güncel çevre sorunları. Bunlar kolay fen konuları ortalama 2-3 net buradan kapabiliriz.
Maddenin Halleri, Canlıların Temel bileşenleri, Hücre. Bunlar daha ortalama konular bunlardan da 2-3 Net kapabiliriz.

Matematik için ise Temel kavramlar, Sayı basamakları, Bölünebilme Kuralları, Rasyonel Sayılar, Basit eşitsizlikler nispeten kolay konular 5-6 net kazanabiliriz. Köklü Sayılar, Mutlak Değer ve Üslü sayılara da çalışırsan artı 3-4 net daha koparabilirsin.

Matematikte ve Fende herkesin yapabileceği kolay sorulara odaklanırsanız mümkün.

Sosyal 10.
Mat fen hiç yok.

Fen de beleş konulara bakın. Türkçe de kadir gümüş'ün 7 günlük dil bilgisi kampını yapın. Mat için de eğer hiç çalışmayacaksanız geçin. Çalışacaksanız yanlış hatırlamıyorsam ya bıyıklı Matematik'in ya da rehber Matematik'in temel atma kampı vardı. Sosyal içinde 1 saatlik genel yekrar videolarini izleyip iyice ezberleyin. Bununla TYT 60 net yaparsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı