TYT'ye mi çalışılır?

Daha fazla  
Şimdi mezuna kalmaya karar verdim aklımada şöyle bir şey geldi aslında daha ne yapacağımı bilmiyorum bir plan oturmaya çalışıyorum mezuna bırakacağım için bu sene sadece TYT ve AYT fen kısmına bakıp hem AYT fen kısmına temel atıp seneye sadece AYT matematik mi yapsam ya da bu sene hepsine bakmaya çalışsam mi?

Şimdiden mezuna kalmayı düşünmeyin, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Sınavdan sonra düşünürsünüz. Şimdi yapmanız gereken tek şey çalışmak, tamamen çalışmak tyt-ayt ayırmadan.

Bence kesin olarak mezuna bırakacağım dememen lazım öncelikle. Nereye çalışacağın kısmıda biraz sana kalmış aslında. Şu sınava kadar elinden geldiği kadar çalışmalısın. Sınavda olur olmaz ondan sonra mezuna bırakırsanda TYT matematikten önce AYT bakmanı önermem.

Bu sene çalış seneye ben gireceğim.

Bence kesin olarak mezuna bırakacağım dememen lazım öncelikle. Nereye çalışacağın kısmıda biraz sana kalmış aslında. Şu sınava kadar elinden geldiği kadar çalışmalısın. Sınavda olur olmaz ondan sonra mezuna bırakırsanda TYT matematikten önce AYT bakmanı önermem.

Abi haklısın ama meslek lisesindeyim ve hedef yüksek e koydum yani kaçınılmaz son gibi.

Şimdiden mezuna kalmayı düşünmeyin, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Sınavdan sonra düşünürsünüz. Şimdi yapmanız gereken tek şey çalışmak, tamamen çalışmak TYT-AYT ayırmadan.

Çalışacağım zaten bu sene hedefim minimum 150k bir şey yapmak.

Abi haklısın ama meslek lisesindeyim ve hedef yüksek e koydum yani kaçınılmaz son gibi.

Çalışacağım zaten bu sene hedefim minimum 150k bir şey yapmak.

Yani dediğim gibi çalış elinden geleni yap. Olmazsa olmaz ona yapacak bir şey yok. O zaman önereceğim şey önce TYT mat temelini sağlam koyman. Şimdiden başarılar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı