Hala çalışıyor musun bilmiyorum ama bende TYT Sosyal konularına bakarken denk geldim matematik temelin olmadığını söylemişsin bende mezunum meslek lisesine gitmiştim 10. sınıfta falan matematiğim derslerde iyi idi sınavda 20 30 alırdım sonra arkadaş ortamı yapınca bir daha matematiğe bakmadım ve hiç YKS'ye çalışmamıştım matematik temelimde yoktu aralık ayının ortalarında kafama girdi bari azıcık çalışayım makine 2 yıllık okuyayım dedim ilk 3 gün öğlen 3 ten gece 12'ye kadar çalışıyordum matematik dil bilgisi falan ama 0 verim idi dil bilgisi hala 0 ama az çok bir şey hatırlıyorum notlardan neyse sonra matematiğide hiç yapamadığım için Antrenmanlarla Matematik 1 aldım normalde her gün çözmeyle 30 günde bitiyordu ben ara sıra bazı konuları kısa diye hemen yapıp geçiyordum 3 haftada bitirdim ama yalan yok bazı konulardaki sorularında takılıyordum çünkü işlem hızı arttırma amaçladıkları için karman çorman sorular soruyorlardı ve aktif olarak her gün 20 50 arası paragraf sorusu çözüyordum deniz hocanın paragraf kitabı vardı Antrenmanlarla Matematik'le beraber götürdüm ve ikisini de bitirdim şu anda 345 matematik ve 345 paragraf kitabım var matematikte hala cozurtuyorum bazı testlerde 2 3 tane anca yaparken bazıların 4 5 tane yapıyorum bazılarında hiç yok, paragrafta ciddi anlamda bir etki gördüm çünkü artık soruları daha hızlı okuyup kavrayabiliyorum ilk çözdüğüm zamanlar soruyu unutuyordum takılıyordum dolu yanlış çıkıyordu yine bayağı doğru yapıyordum ama ittire ittire anca çözme zamanım uzundu, şu anda yine yanlışlarım çıkıyor ama bir testten en fazla 3 yanlış bilemedin 4 çıkıyor genellikle arada kaldıklarımda boş bırakıyorum riske girmek istemiyorum yani kısaca matematikten kaçma 2024 TYT mattaki soruları hatırlıyorsan hiç çalışmadan bile 2 tane beleş soru vardı biri termometre idi diğeride basit bir konuydu hatırlamıyorum ben termometreyi çok basit bulduğum için kendime inanamayıp işaretlememiştim, 2 yıllık istiyorsun yani ortalama 250-300 puan arası yapsan yeter oda aşağı yukarı 20-50 net arası bir şey, her gün aktif olarak paragraf çöz ve yanına deneme al ben yine 345 denemesi aldım daha çözmedim ama çözeceğim dil bilgisini bilmiyorum çünkü ilk 2 konu ciddi anlamda benim kafamın basmadığı bir konu dolu notlar aldım dolu soru çözümü izledim ama soruya gelince beceremiyorum o yüzden paragrafa yoğunlaştım 20 25 net arası yapsan matematikten da 2 3 sosyaldende 10 yapsan fen içinde biyolojide beleş soru çıkıyor yine ondanda 2 3 yapsan çok rahat girersin önümüzde 5 6 ay var, dışarıdan başka birileriyle kendini kıyaslama çünkü aynı değilsin, YKS'ye kadar sadece paragraf+Türkçe denemesi matematiktende güzel bir soru bankasıyla video anlatım ile götürürsün 2 yıllık istediğin için deli gibi de üstüne durmana gerek yok ortalama 5 net bile çıkarsan yeter, sosyal içinde hala bilmiyorum bende araştırıyordum ama genellikle yorum soruları çıkıyor konu anlatımı izleyip notları okusan yeter diye düşünüyorum, fen içinde fizik kimya belki zorlar ama bence beleş net biyolojide var çıkmış sorulara bak ona göre çalış onun dışı genel TYT denemesi al boş zamanında otur çöz hepsini bazıları sosyali deneme çözerek 15 liyorum falan yazıyor bilemem, düzenli çalışmayla çok rahat girersin günde 10 12 saat çalışmanada gerek yok ben günde 1 saat paragrafa ayırıyorum 2 saatte matematik soru çözümü oluyor zaten yaylana yaylana anca yapıyorum, günlere ayır bir gün fen paragraf diğer gün mat paragraf diğer gün dil bilgisi paragraf diye çünkü dediğim gibi amacın yüksek sıralama olmadığı için kendini deli gibi sıkmana gerek yok düzenli ortalama verimli çalışmayla çok rahat kazanırsın.