Hocam sözelcisiniz sanırım bu sene ilk 2000 yaparsınız bu dediklerimi yaparsanız eğer sayısal temeliniz yoksa ve sevmiyorsanız ileride uğraşmak istemiyorsanız direk sözel derslerden ilerleyin program olarak şunu öneririm benim kendi programımdı bu günde 5 saat Türkçe çalışırdım deneme çözerdim sonra 3 saat sosyal geçerdim son 2 saatimide fen bilgisine ayırırdım TYT fen çok kolay hocam derece yaptıracak şeylerin başında gelir eğer matematik yapmayacaksanız onun dışında Türkçe için türkçenin matematiğini öneririm YouTube kanalı olarak sosyal için tarihte soner hocayı ve Ali hocayı coğrafya için zaten tartışmasız coğrafyanın kodlarını öneririm AYT kısmında ise edebiyatta kadir gümüş hocamızı öneririm bayağı iyidir sos 1 sos 2 tarih için yine soner hoca ve Ali hocayı öneririm coğrafya için yine coğrafyanın kodları felsefe için felsefe atölyesini bayağı iyi anlatıyor cidden din kültürü için belirli bir hoca öneremem eğer din kültürü yapacaksanız ortaöğretimde din dersi gördüyseniz bu şekilde tavsiyelerim ve derece yaptırır kesinlikle illa matematik yapacaksınız diye bir şey yok bu şekilde de üniversite çok rahat ve derece yaparak kazanırsınız hatta Boğaziçi bile gelir bu dediklerimi yaparsanız benim önerilerim bu şekildeydi hocam eğer tavsiye isterseniz keşke burada Instagram paylaşmak yasak olmasaydı Instagram'ımı verirdim tavsiye alırdınız benden çünkü bende bu sene mezuna kalmış bir sözel öğrencisiyim hedefim ilk 100.