Furkan Aydoğdu
Hectopat
Daha fazla
TYT 2,5 ayda biter zaten AYT'ye daha çok çalış daha iyi kazanırsın, ilk olarak YouTube'da en iyi hocaları izleyeceğim demişsin ama bu yanlış bir karar hangi hoca sana samimi geliyorsa onu dinle ikinci olarak kendine çizelge oluştur atıyorum önümdeki 1 hafta TYT matematikte şu konular bitecek dil bilgisinde şu konular bitecek diyerekten yaz. Programı sen belirle başkasına yaptırma konuları hızlı mı öğreniyorsun yavaş mı en iyi sen bilebilirsin ben mesela yavaş öğrendiğim için TYT bitiremedim acele etmiyorum ki hafızama iyi yerleşsin. Son olarak eğer daha yeni başladıysan matematik geo dil bilgisi temeli atabıl ki diğer dersleri daha iyi anlayabilirsin hepsinin temeli bu derslere bağlı.
Ben tüm derslerin YouTube'daki en iyi anlatan hocaların videolarından çalışacağım.
-Türkçe ve paragraf rüştü hoca.
-Matematik ve geometri rehber matematik.
-Coğrafya coğrafyanın kodları.
-Biyoloji dr biyoloji ya da biyosem(öneri bekliyorum)
-Fizik Özcan aykın ya da VIP fizik(öneri bekliyorum)
-Kimya mescemhy kimya(öneri bekliyorum)
- Felsefe (öneri bekliyorum)
-Din (öneri bekliyorum)
- Tarih (öneri bekliyorum)
Anladığım kadarı ile ilk olarak tüm konuları bir kağıda yazacağım sonrasında matematik geometri dil bilgisi ve paragrafdan başlayarak ilerlemeliyim.
Dr biyoloji orta üstü seviye için anlatıyor sen en iyi hocalara çalışırsam anlarım demişsin ki (rehber matematik en iyi hoca değil temel seviye için anlatır) bu listede ki hocalardan birisi senin seviyene uymazsa hocanın dediklerinden hiçbir şey anlamazsın ekrana boş boş bakarsın onun için git hocaları gözlemle hangisi senin seviyene uyuyorsa onu izle herkes Eyüp b. İzliyor bende izleyeceğim dersin sonra denemede 3 net yaparsın dersin ki ben nasıl 3 net yaptım. Ayrıca felsefe için hoca falan dinlemeye gerek yok? Sayısal bölüm istiyorsan sosyal dersler için hoca dinlemene gerek yok konu anlatımı çalışır geçersin.
Madem öneri bekliyorsun sana çok değerli bir öneri vereyim. Felsefe, Din, Tarih için konu anlatımı izleme. Hatta Coğrafya temelin iyiyse coğrafya için konu anlatımı da izleme. Sosyal denemesi çöz. Yanlışlarındaki konuları not al o konulardan not çıkart. Sosyal için bol bol deneme çöz.Ben tüm derslerin YouTube'daki en iyi anlatan hocaların videolarından çalışacağım.
-Türkçe ve Paragraf Rüştü Hoca
-Matematik ve Geometri Rehber Matematik
-Coğrafya Coğrafyanın Kodları
-Biyoloji Dr Biyoloji ya da Biyosem(öneri bekliyorum)
-Fizik Özcan Aykın ya da VIP Fizik(öneri bekliyorum)
-Kimya Mescemhy Kimya(öneri bekliyorum)
- Felsefe (öneri bekliyorum)
-Din (öneri bekliyorum)
- Tarih (öneri bekliyorum)
Anladığım kadarı ile ilk olarak tüm konuları bir kağıda yazacağım sonrasında matematik geometri dil bilgisi ve paragrafdan başlayarak ilerlemeliyim.
Madem öneri bekliyorsun sana çok değerli bir öneri vereyim. Felsefe, din, tarih için konu anlatımı izleme. Hatta coğrafya temelin iyiyse coğrafya için konu anlatımı da izleme. Sosyal denemesi çöz. Yanlışlarındaki konuları not al o konulardan not çıkart. Sosyal için bol bol dene.
Arkadas okul okuyor oyle de bir dezavantaj var. Ve ayrica Meslek Liseli. Yuksek ihtimalle guzel olmayan bir isletmede, ders calisamayacagi bir isletmede staj yapacak. Bende sahsen boyleydi ders calisamadim mezuna biraktim.Nasıl çok az süre kaldı? daha 8,5 ay gibi bir süre var.
Herkes kendi kapasitesine uyan hocayi cozmeli. Bu sinavin taktigini anlayanlar 2 hocayla giderler. Ben sahsen Mert Hoca ve Eyup B. beraber kullaniyorum.@Furkan Aydoğdu Rehber matematik hiç deneyimlemedim ama Eyüp B'yi çözen adam bu sınavda ilk 1000 yapar öyle diyim. Tabi zor kanaldır Eyüp B öyle bir durumda var.
O üç dersten hiç test kitabı alıp çözmedim o yüzden öneremeyeceğim. Ancak kanal önerisi verebilirim.Video çözümlü test kitabı önerir misiniz o zaman. Felsefe, din tarih için herhalde öncelikle kolay olanları çözmem lazım, biraz biliyorum fakat garanti olsun diye.
345 Al çöz. Kronometre yayınları paragraf denemeleri çöz.Ben tüm derslerin YouTube'daki en iyi anlatan hocaların videolarından çalışacağım.
-Türkçe ve Paragraf Rüştü Hoca
Matematik için rehber matematik izleme. Çok temeldeyim diyorsan Mert Hocanın temel kampı var, müthiş. TYT Kampı için de Mert Hoca 70 günlük kampından ilerle. Hem kendisi çok kral adamdır hem de baya öğretir.-Matematik ve Geometri Rehber Matematik
Yunus hoca çok iyidir. Gerçek bir öğretmen.-Coğrafya Coğrafyanın Kodları
İkisi de güzel kanallar.-Biyoloji Dr Biyoloji ya da Biyosem(öneri bekliyorum)
İkisi de iyi. TYT için Özcan Aykın, AYT için VIP Fizik gidebilirsiniz.-Fizik Özcan Aykın ya da VIP Fizik(öneri bekliyorum)
Benim Hocam - Görkem Şahin izle bence.-Kimya Mescemhy Kimya(öneri bekliyorum)
345 al çöz. Kronometre yayınları paragraf denemeleri çöz.
İki yayın da güzel. 345 hem zor hem kolay hem de orta bir kaynak. İçinde her türlü soruyu bulundurur. Sınava yakın bir kaynak. O yüzden her seviyede çözmenizi öneririm.345 zor olmaz mı benim için, Sarmal yayınları nasıldır acaba?