Furkan Aydoğdu
Hectopat
Daha fazla
Ben tüm derslerin YouTube'daki en iyi anlatan hocaların videolarından çalışacağım.
-Türkçe ve Paragraf Rüştü Hoca
-Matematik ve Geometri Rehber Matematik
-Coğrafya Coğrafyanın Kodları
-Biyoloji Dr Biyoloji ya da Biyosem(öneri bekliyorum)
-Fizik Özcan Aykın ya da VIP Fizik(öneri bekliyorum)
-Kimya Mescemhy Kimya(öneri bekliyorum)
- Felsefe (öneri bekliyorum)
-Din (öneri bekliyorum)
- Tarih (öneri bekliyorum)
Anladığım kadarı ile ilk olarak tüm konuları bir kağıda yazacağım sonrasında matematik geometri dil bilgisi ve paragrafdan başlayarak ilerlemeliyim.
-Türkçe ve Paragraf Rüştü Hoca
-Matematik ve Geometri Rehber Matematik
-Coğrafya Coğrafyanın Kodları
-Biyoloji Dr Biyoloji ya da Biyosem(öneri bekliyorum)
-Fizik Özcan Aykın ya da VIP Fizik(öneri bekliyorum)
-Kimya Mescemhy Kimya(öneri bekliyorum)
- Felsefe (öneri bekliyorum)
-Din (öneri bekliyorum)
- Tarih (öneri bekliyorum)
TYT 2,5 ayda biter zaten AYT'ye daha çok çalış daha iyi kazanırsın, ilk olarak YouTube'da en iyi hocaları izleyeceğim demişsin ama bu yanlış bir karar hangi hoca sana samimi geliyorsa onu dinle ikinci olarak kendine çizelge oluştur atıyorum önümdeki 1 hafta TYT matematikte şu konular bitecek dil bilgisinde şu konular bitecek diyerekten yaz. Programı sen belirle başkasına yaptırma konuları hızlı mı öğreniyorsun yavaş mı en iyi sen bilebilirsin ben mesela yavaş öğrendiğim için TYT bitiremedim acele etmiyorum ki hafızama iyi yerleşsin. Son olarak eğer daha yeni başladıysan matematik geo dil bilgisi temeli atabıl ki diğer dersleri daha iyi anlayabilirsin hepsinin temeli bu derslere bağlı.
Anladığım kadarı ile ilk olarak tüm konuları bir kağıda yazacağım sonrasında matematik geometri dil bilgisi ve paragrafdan başlayarak ilerlemeliyim.