Uber sistemde surekli mavi ekran hatası

ecekin

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar İncehesap’tan Uber adli sistemi aldim GTX 1660 Super'li. Geldigi gunden beri her 10 dakikada bir BSOD veriyor. Arka planda oyun actigimda ise vermiyor. Oyun acmadan oynayamadan kullanamiyorum bilgisayari. Sorun ne olabilir? Windows'u sifirladim bir şey degismedi, driverfix driverboost gibi programlar kullanip guncellenebilecek seyleri guncelledim hala ayni sorun.

Dosya Ekleri

• F6BE549F-3898-462C-ADC8-5698A46FCFF0.jpeg
    F6BE549F-3898-462C-ADC8-5698A46FCFF0.jpeg
    46,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 80D3A26A-B1FD-4162-A20E-69AE1F4CEB27.jpeg
    80D3A26A-B1FD-4162-A20E-69AE1F4CEB27.jpeg
    280,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 61392EE5-E799-437F-949D-4404BECEEEEE.jpeg
    61392EE5-E799-437F-949D-4404BECEEEEE.jpeg
    165 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Format atın. Driver Booster gibi saçma sapan yazılımlar kullanmışsınız. Temiz kurulum yapın, bir daha da bunları kullanmayın. Yine mavi ekran alırsanız buraya minidump dosyalarını atarsınız.

Siz tekrar bir temiz kurulum yapın en iyisi. Çünkü IOBİT kullanıyorsunuz. Belli yanlış sürücü indirmiş. O yüzden mavi ekran alıyorsunuz.
iobit ne demek kullanmadim hic
Format atın. Driver Booster gibi saçma sapan yazılımlar kullanmışsınız. Temiz kurulum yapın, bir daha da bunları kullanmayın. Yine mavi ekran alırsanız buraya minidump dosyalarını atarsınız.
aslinda ilk basta incehesap bana kurup montaj yapip iletti ve ben driver yuklemedim hic ama ilk gunden beri bsod alinca bi kullanayim dedim format atinca driverlar icin neyi kullanmaliyim?

Sürücü bulucu kullanmayın. Temiz kurulum sonrasında sürücüler kendisi güncellenecektir. Ekran kartınızın sürücüsünü sitesinden güncelleyin, yeter.

merhabalar, pcye format atildi duzelmedi. bilgisayrciya goturduk hata kaynagini anlayamadi. kendisi ram’leri soktum taktim baska denedim yine olmadi belki anakart kaynaklidir diyor korktugu icin anakarti ellememis. dedigim gibi pc sadece oyun oynarken kapanmiyor figer turlu surekli mavi ekran veriyor. anakartla ilgisi olabilir mi? minidump dosyalarimi buraya atsam yrdimci olur musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı