Ubisoft Connect Ubisoft+ abonesiyim fakat kütüphanesine erişemiyorum

Akslepios7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim Sistemi Microsoft Windows 11 Pro
İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i9-13900K
Ekran Kartı NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti (12.0 GB) / Intel(R) UHD Graphics 770 (2.0 GB)
Bellek 25.4 GB Ücretsiz (31.8 GB Toplam)
Monitör Varsayılan Monitör (2560 x 1440 @ 279 Hz)
Disk kapasitesi 2555.5 GB Ücretsiz (3747.5 GB Toplam)
Ses Realtek High Definition Audio
Anakart Micro-Star International Co., Ltd. (PRO B760M-A WIFI (MS-7D99))
Ubisoft+ abonesiyim ve bir iki hafta önce oyunları indirebiliyordum ve oyunlar falan da gözüküyordu. Şimdi ise hala aynı abonelik ayında olmama rağmen herhangi bir kataloğa erişemiyorum ve hata veriyor görseli aşağıya ekleyececğim. Aynı sorun kuzenimde de mevcut, Skull and Bones oynamak için Ubisoft+ aldı o da ama şu an hiçbir oyuna erişemiyor benim gibi. Sizce sorun nedir? Ubisoft acaba abuse olduğunu düşünüp sistemi mi kapattı? Veya aranızda başka yaşayan var mı anlık bir problem mi? Bilgisi olan varsa söylerse sevinirim kafayı yedik çünkü :D
(Ubisoft+ TR de yok biliyorum ben de Xbox üzerinden aldım herkes gibi)

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    69,5 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    48,7 KB · Görüntüleme: 49
Farkında değillerdir, ya da düzeltikten sonra yazarlar.

Vallahi umarım hocam ya. Kuzenimin dediğine göre dün de bu şekildeymiş ama dün ben fark etmemiştim. İşin kötü yanı oyun yarın çıkıyor premium alanlar için ve pre order muhabbetinin de ekstraları var onları kaçırmak istemiyoruz. Şimdi gidip oyunu satın alsak bu sefer Ubisoft+ gelirse o da sıkıntı boşa para vermiş olacağız. İkilemdeyiz vallahi :D

Vallahi umarım hocam ya. Kuzenimin dediğine göre dün de bu şekildeymiş ama dün ben fark etmemiştim. İşin kötü yanı oyun yarın çıkıyor premium alanlar için ve pre order muhabbetinin de ekstraları var onları kaçırmak istemiyoruz. Şimdi gidip oyunu satın alsak bu sefer Ubisoft+ gelirse o da sıkıntı boşa para vermiş olacağız. İkilemdeyiz vallahi :D

Oyunun adı ne sadece ubisoft+ da mı var?

Oyun Epic Games'te de var.

Oyunun adı ne sadece Ubisoft+ da mı var?

Oyun Epic Games'te de var.

Biz oyuna 1.549 TL vermek yerine 179 TL'ye Ubisoft+ üzerinden oynamak istiyoruz derdimiz o. Yoksa biz oyunu satın alsak böyle bir sorun yaşanmamış olacaktı zaten.

Bende yeni abone oldum ve giremiyorum aynı hatayı veriyor.

Hocam siz de konu hakkında gelişmeye sahip olursanız lütfen paylaşırsanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı