Ubisoft AC indirimi

Şu anki holiday indirimini kullanmak mantıklı mı yoksa yazı mı bekleyelim çok fark olur mu?
Eğer oynayacak bir oyunum yok vaktim var ve oynamak istiyorum diyorsanız bence alınabilir beklemeye gerek yok. Odyssey ultimate edition'ı 83.75TL'ye alabiliyorsunuz bütün DLC'ler olması lazım. Gayet iyi bir fiyat. Valhalla'da benzer fiyata geliyor sanırım. Beklemeye değecek bir fark olmaz.

Valhalla'yı daha oynamadım ama aklımda canlanmaya başladı arkadaşın güzel yorumunu okuduktan sonra. Bu seriden sonra Far Cry 3'ten Far Cry 6ya kadar oynamayı planlıyorum onun hakkında da fikriniz var mı hocam?
Yani ben 3'ten sonrasını çok oynamadım. Far Cry5'i biraz oynadım fena değildi aslında ama temel olarak hemen hemen aynı oyun. 3 bence hala çok güzel bir oyun onu kesinlikle tavsiye ederim. Hikayesi ve sunumu gerçekten güzel ama oynayınca fark edeceksiniz Ubisoft bütün oyunlarını benzer bir sunumda yapıyor. O yüzden bir oyunu 50-60 saat oynadıktan sonra tekrardan 50-60 saat oynamak sıkıcı geliyor. Kısaca bence Far Cry3 ve AC:Odyssey serilerin en başarılı ve oynanması gereken iki oyunu. Diğer oyunları oynamasanız da olur.

Son düzenleme:
Hocam AC Odyssey i DLC leriyle beraber bitirmiştim bundan 3-4 ay önce. Tabi bu 2 yıl gibi bir süreçte oldu en sonunda hırs edip bitirmiştim. Şimdi Valhalla alsam nasıl olur bilmiyorum sizce sarar mı güzel farklılıklar var mı Odyssey ile aralarında?

Şu an ubisoft connect'ten haftasonuna özel ücretsiz oynayabiliyorsunuz. Ben Odyssey'i çok severek oynadım sonra Valhalla'yı oynadım keşif duygusu daha az geldi. Odyssey'de gemi ile girdiğimiz savaşları çok sevmiştim mesela o bir eksiklik. Kendi tayfanı kurma gibi şeyler var. Köyümüz var hammade toplayarak geliştiriyoruz ama sürekli hammade topluyoruz sanki. Bir de haritası çok ilgimi çekmedi. Mesela Forzadan örnek verirsem FH 5'i çok sevdim ama FH 4'ü pek sevmedim. Hemen hemen benzer oyunlar ama FH5'in haritası çok daha keyifli geldi bana. İndirimle birlikte 45TL'ye geliyor denemeye değer bence. Ana oyun 88TL yanına 2tl'lik herhangi bir DLC paketi aldığınızda 90tl olacak indirim kuponu uyguladığınızda 45TL'ye düşüyor.

Şu an ücretsizken deneyeyim dedim ama maalesef 120 GB ı bir günde indirecek internetim yok teşekkürler yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…