Ubisoft Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü!

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.927
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Ubisoft, yeni Watch Dog afişi ile Rockstar Games’i kızdıracak gibi duruyor. Rockstar Games tarafından hazırlanan ve büyük beklentilere yol açan Grand...
o4DqmTyTMko


Daha fazlası...
 
Dün ki çocuk fazla havalanıyor :D GTA gibi yılların oyununu ile karşılaştırma yapıyorlar, fazla söze gerek yok. Her durumda kazanan GTA V olacak...
 
GTA GTA'dır sonuçta, kitlesi belli. Watch Dogs yumurtadan yeni çıkma.

Ama ben GTA'yı şu an beklemiyorum benim hedefim Watch Dogs çünkü bir PC oyunu olacak.
 
Bir oyunu yüceltmek için illa diğerini itin bir yerine sokmak mı gerekiyor? Watch_Dogs'a laf atmadan GTA övülemiyor mu mesela?
 
Grafik bakımından GTA den üstün olabilir. Watch Dogs cidden sağlam bir yapım olarak gelecek. Ancak GTA'yı sevdiren şey %100 özgür olman. Burada pek çok işi yapman için az kafanı kullanman gerek. GTA'de buna ihtiyacın yok. Dal kafana göre gitsin. Kim takar kamera kayıtlarını. Trafik ışıklarını hacklemeyi.
 
Watch Dogs her ne kadar açık dünya oyunu olsa da asıl amaç hikaye dahilinde ilerleyip görevleri tamamlamak olacak ama GTA 5 inanılmaz büyük bir harita ve istersen hikaye moduna girme bile tonlarca yapılacak yan görevler ve aktiviteler var, neden çünkü amaç gerçek yaşamı yansıtmak. 2 oyunda amaç ve sundukları şeyler farklı.
 
Dha oyun çıkmadı belki son zamanlarda daha çok çalışırlar ve GTA'dan daha iyi olmasa bile GTA'ya yakın olabilir.
Birde Watch_Dogs'un bir senaryosu İstanbul'da geçiyordu.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı