Ubisoft artık Far Cry 6'ı desteklemeyecek ve güncelleme yapmayacak

@hudson51, bu seride ciddi değişikliğin yapılması şart. 2021'de çıkan bir oyunda hâlâ 10 sene önce çıkan oyununun motoru kullanılıyor. Bunu aşmaları gerek. Bunu aşmadıkları sürece de yeni oyunlarının satacağını sanmam. Far Cry 7 için uğraşıyorlar da her zaman derim, huylu huyundan vazgeçmez ve Far Cry 7'de değişen bir şey olmayacak.

Katılıyorum ama satmama kısmı hariç. Far Cry'ın en ölü hali Primal ile 5 milyon üzerinde sattı. Far Cry 5 ile çıktığı senenin satış rekorunu kırdılar Ubisoft için. Aynı şekilde Far Cry 6 da çıktığı senenin en iyi satan ubi yapı mıydı? Bu oyunun herhangi bir benzeri olmadığından aynı FIFA gibi oyunculara ne verseler oynacaklar. Yine de umarım değiştirirler. Yıllardır bu kadar tutan ve hala da deli gibi satan bir oyunu köklüce değiştirirler mi emin değilim.

@hudson51, her serinin illaki bir bel kemiği olur. Ne olursa olsun, o seriyi satın alıp oynarlar ancak 25 milyon satmak varken neden 5 milyon satsınlar ki? Ubisoft, uğraşmak istemiyor anlaşılan. 5 milyon satsak da bize yeter kafasındalar herhalde.

Desenize geliyor bizim yeni kopyala yapıştır far Cry😀 yine Far Cry 3'ü temel alıp dandik açık dünya ile satacaklar(%90 ihtimalle yaşanacak seneryo.)

Far Cry 7'de köklü bir değişime gitmeleri gerek ancak söz konusu firma Ubisoft olunca imkansız gibi.6.oyunun haritasını ve "hikayesini"değiştirip önümüze sürerler.7.oyundan hiçbir beklentim yok 3.oyundan sonra Far Cry serisi benim için bitmişti zaten.6.oyundan desteği kesmeleri yerinde bir karar olmuş açıkçası. Çıkalı 2 yıl oldu çünkü kimsenin oynadığını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı