Ubisoft "autopatch an error occurred" sorunu

L1fer1o

Kilopat
Daha fazla  
AC Revelations sorunsuz şekilde açılıyor ama Türkçe yamanın çalışabilmesi için 1.03 patch lazımmış. Yüklemeyi denedim ancak AssassinsCeedRevelations.exe'e tıklayıp update yapmaya çalıştığımda Ubisoft autopatch bana;

yazıyor. Kusura bakmayın SS veremiyorum şu an. Arkadaşlar yardımcı olun lütfen. Uplay yüklü ve son sürüm. Uplay'den girip update dediğimde ise orada da yine aynı hatayı veriyor. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu ve launcheri uninstall yaptım ve kalan klasörleri el ile temizledim appdata dahil. Oyunu tekrar kurdum. Hiçbir yama yapmadan assassin'screedrevelations.exe'yi çalıştırdım yine aynı hatayı verdi. Bu sefer 1.02 ve 1.03'ü internetten bulup el ile indirdim. 1.02 500mb küsüd boyutta. Sorunsuzca kuruldu. Oyuna girince 1.02 görülüyor. Sonra 1.03'ü kurmaya çalıştım bu seferde '' Error while patching file ACRSP. exe. Incorrect source file. '' hatası veriyor. Bunu bir türlü kuramadım. Bu hata neyden kaynaklanıyor olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…