Ubisoft "autopatch an error occurred" sorunu

L1fer1o

Kilopat
Daha fazla  
AC Revelations sorunsuz şekilde açılıyor ama Türkçe yamanın çalışabilmesi için 1.03 patch lazımmış. Yüklemeyi denedim ancak AssassinsCeedRevelations.exe'e tıklayıp update yapmaya çalıştığımda Ubisoft autopatch bana;

"An error occured. The update service could not continue. If you wish to get further information contact ubisoft technical support and add the text from the technical log below to your email. You can click on the copy to clipboard button below to automatically copy all the text and paste it in your email. '' diyor. Ve altında technical log olarak trying to get update information to C:\Users\OkaNAraQ\Appdata\Local\Temp\ubi223. tmp. Found update (Patch, all, all).
Trying to download update file from(bir link veriyor support gibi birşey) Fatal download error (connect filed). Deleting downloaded data.

yazıyor. Kusura bakmayın SS veremiyorum şu an. Arkadaşlar yardımcı olun lütfen. Uplay yüklü ve son sürüm. Uplay'den girip update dediğimde ise orada da yine aynı hatayı veriyor. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu ve launcheri uninstall yaptım ve kalan klasörleri el ile temizledim appdata dahil. Oyunu tekrar kurdum. Hiçbir yama yapmadan assassin'screedrevelations.exe'yi çalıştırdım yine aynı hatayı verdi. Bu sefer 1.02 ve 1.03'ü internetten bulup el ile indirdim. 1.02 500mb küsüd boyutta. Sorunsuzca kuruldu. Oyuna girince 1.02 görülüyor. Sonra 1.03'ü kurmaya çalıştım bu seferde '' Error while patching file ACRSP. exe. Incorrect source file. '' hatası veriyor. Bunu bir türlü kuramadım. Bu hata neyden kaynaklanıyor olabilir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı