Ubisoft Connect Assassin's Creed önerisi

Geralt_Witcher

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 13400F / RTX 4060 / GİGABAYTE H610 M K DDR4 /MLD M500 ULTRA 1 TB /GSKİLL RİPJAWS (2X8) 3200mHz DDR4 /MSİ M240 / 80+ PSU/
Ubisoft Connect'den AC almak istiyorum.
AC Odyssey normal oyun + season Pass.
AC Valhalla normal sürüm.
AC origns normal sürüm.
AC 3 remastred.
AC 2
Bunlar bende olanlar (öneriye açığım) Ubisoft'tan ya AC origns Gold + Valhalla complate alacağım ya da AC animus pack alacağım ama bende bu oyunların bir kısmı var gördüğünüz üzere bunlar fiyattan düşüyor mu? Mesela AC Valhalla normal süürm var ben complateyi alısam ne gibi değişiklikler oluyor oyunu tekrardan almış oluyorum çünkü bir sıkıntı olur mu?

Mesela AC Valhalla normal süürm var ben complateyi alısam ne gibi değişiklikler oluyor oyunu tekrardan almış oluyorum çünkü bir sıkıntı olur mu?

Ana oyunu tekrar satın almanız dışında bir sorun olmaz.

1732104065880.png

Tüm oyunları oynamış(Mirage devam ediyor) biri olarak AC 3 dışında hepsini beğendim. Ezio üçlemesi, Black Flag, Rogue, Origins ve Odyssey hikayelerini bayağı sevdim.

Eki Görüntüle 2356181

Tüm oyunları oynamış(Mirage devam ediyor) biri olarak AC 3 dışında hepsini beğendim. Ezio üçlemesi, Black Flag, Rogue, Origins ve Odyssey hikayelerini bayağı sevdim.

Aldığım oyun aynı olduğu için hikayeye baştan başlamam gerekir mi?

Eki Görüntüle 2356181

Animus packi alacağım galiba. Bütün oyunlar var sanırsam 1800TL.

Aldığım oyun aynı olduğu için hikayeye baştan başlamam gerekir mi?

Gerekmez çünkü ana oyun yüklü zaten sizde.

Animus packi alacağım galiba. Bütün oyunlar var sanırsam 1800TL.

İçinde Mirage yok sanırım. Benim tavsiyem eksik olan oyunların standart versiyonunu ekleyip almanız. Odyssey ve Valhalla DLC'lerini oynadım fazla beğenmedim. Ubisoft DLC konusunda orta seviye diyelim. O yüzden tüm DLC'leri almalıyım diye şartlanmanızı önermem. Yine de karar sizin, koleksiyonuma uğraşmadan hepsini eklemek istiyorum diyorsanız animus packi alırsınız.

Gerekmez çünkü ana oyun yüklü zaten sizde.

İçinde Mirage yok sanırım. Benim tavsiyem eksik olan oyunların standart versiyonunu ekleyip almanız. Odyssey ve Valhalla DLC'lerini oynadım fazla beğenmedim. Ubisoft DLC konusunda orta seviye diyelim. O yüzden tüm DLC'leri almalıyım diye şartlanmanızı önermem. Yine de karar sizin, koleksiyonuma uğraşmadan hepsini eklemek istiyorum diyorsanız animus packi alırsınız.

Açıkçası eski oyunları oynar mıyım bilmiyorum ama almak istediklerimin fiyatı 800 toplam animus packi alırsam 1800 oluyor fiyattan düşmüyor bende olan oyunları. Ne yapsam bilemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı