Ubisoft Connect Dolphin-034 Hatası

LightTune

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12th 450H - Nvidia GF RTX 4060 - Samsung 1TByte 7.0k/5.1k SSD - 1x16 Crucial RAM - Win11
Meslek
Yazılımcı
Ubisof Connect'e girince şu uyarıyı alıyorum "there was an error during your login to Ubisoft Connect. Please restart your Client and try again. (error dolphin-034)" bu sorunu nasıl çözebilirim? Sürekli giriş hatası veriyor, yeniden başlatıyorum ama gene bir şey değişmiyor.

R6s oynuyorum, oyuna giriyor ama Ubisoft Connect hata veriyor.

Çözümü buldum, iki tane Ubi hesabına sahip olduğumdan dolayı sorun çıkıyormuş. Bir ana hesabım bir de öylesine açtığım ve içinde hiçbir oyun bulunmayan hesabım vardı. Boş hesabı sildim ve sorun çözüldü.

Aynı durum, farklı olay. Tek hesapla oynuyorum. Sorunun GoodByeDPI nedeniyle kaynaklandığını düşünüyorum. GoodByeDPI servis olarak kurmadım, manuel çalıştırıyorum. Ancak ne zaman çalıştırsam bir takım sıkıntılar (Ubisoft Yönünde) çıkartıyor.

Komut istemcisini kapatıp bilgisayarı yeniden başlattığımda çalışıyordu ancak artık şu an o şekilde de çalışmıyor. Dolphin-034 hatasına başka çözüm yolu bulan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim dostlar. Çünkü daha yeni plat 1 oldum. Rank kasmaya çalışıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü 2024-12-19 180227.png
Ekran görüntüsü 2024-12-19 194102.png

Aynı durum, farklı olay. Tek hesapla oynuyorum. Sorunun GoodByeDPI nedeniyle kaynaklandığını düşünüyorum. GoodByeDPI servis olarak kurmadım, manuel çalıştırıyorum. Ancak ne zaman çalıştırsam bir takım sıkıntılar (Ubisoft Yönünde) çıkartıyor.

Komut istemcisini kapatıp bilgisayarı yeniden başlattığımda çalışıyordu ancak artık şu an o şekilde de çalışmıyor. Dolphin-034 hatasına başka çözüm yolu bulan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim dostlar. Çünkü daha yeni plat 1 oldum. Rank kasmaya çalışıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2377648Eki Görüntüle 2377647
usta dönüş sağlayan olmadımı bende aynı sorunu yaşıyorum İMDAT!

usta dönüş sağlayan olmadımı bende aynı sorunu yaşıyorum İMDAT!
Hocam GoodByeDpi'ı kapatıp ubisoft'u aç kapat yap. Eğer ki DPI türevi bir programı servis olarak otomatik açılacak şekilde kurduysanız silmenizi ve manuel kullanmanızı öneririm. Ben her gün dolphin hatası alıyorum ama dpi'ı kapatıp, ubisoft'a girdikten sonra dpi'ımı yeniden açıyorum. Hem discord'umu hemde Tom Clancy's Rainbow Six Siege'imi oynuyorum.

Sorununuz başka bir şeyden kaynaklanıyorsa, lütfen daha fazla detay vererek anlatın. Umarım yardımcı olabilirim.

Kendi konumu çözümleyebiliyormuyum bilmiyorum ama rapor kısmından çözüm işaretlerseniz sevinirim. <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı