Ubisoft Connect için VPN önerisi

DNS nedir? İnternetim güvenli intermi nedir ondan Ubisoft Connect'e hata veriyor. Steam, Epic'de sorun yok onun içinde VPN kullandım.

DNS "domain name System" siz atıyorum www.technopat.net sitesine gideceksiniz bunu arattğınızda bir sorgu DNS serverine gider ve karşılık gelen IP adresine yönlendirilirsiniz. Kısaca DNS olmasaydı www.technopat.net yazmak yerine atıyorum 192.168.234.789 gibi bir IP adresini aratarak gitmeniz gerekecekti ama DNS var diye bunu yapamazsınız demek olmuyor. Bir sitenin IP adresini biliyor iseniz onu arattğınızda o siteye yönlendirilirsiniz.

DNS nedir? İnternetim güvenli intermi nedir ondan Ubisoft Connect'e hata veriyor. Steam, Epic'de sorun yok onun içinde VPN kullandım.

Bu kodumu yapıştıracagım. İndirdikden sonra eski haline getirim degilmi.

Hocam, DNS IP adresini girmeniz gereken bir yer olması gerekiyor oraya bu IP adresini yani 1.1.1.1 gireceksiniz eski haline döndürmek için ya şu an kullandığınız DNS adresini bulacaksınız genelde servis sağlayıcınızın ki olur ya da Google'nin ki yani 8.8.8.8 ya da 8.8.4.4 büyük ihtimalle PC'yi yeniden başlatınca da DNS eski haline dönebilir, en azından Linux'ta eski haline dönüyor du.

Hocam, DNS IP adresini girmeniz gereken bir yer olması gerekiyor oraya bu IP adresini yani 1.1.1.1 gireceksiniz eski haline döndürmek için ya şu an kullandığınız DNS adresini bulacaksınız genelde servis sağlayıcınızın ki olur ya da Google'nin ki yani 8.8.8.8 ya da 8.8.4.4 büyük ihtimalle PC'yi yeniden başlatınca da DNS eski haline dönebilir, en azından Linux'ta eski haline dönüyor du.

Alttaki ikinci kutucuk boş sıkıntı olur mu?
1.1.1.1 yapıştırdım.

1.1.1.1 yapıştırdım.

Degiştirmdim ama indirme olmadı.

50 GB Ubisoft connecten dosya indireccegim ona göre var mı VPN.

Windscribe veya ProtonVPN.

İçinde para olan kredi kartı gerekiyor mu? Yoksa para olmayan da olur mu?

Proton kullanmaya başladım çok iyi teşekkür ederim.

1.1.1.1 yapıştırdım.

Kota yok degilmi Pro'tan da yazmıyordu ama indirmede yarıda kalmaz degilmi.

Son düzenleme:
1.1.1.1 yapıştırdım.

Kota yok degilmi Pro'tan da yazmıyordu ama indirmede yarıda kalmaz degilmi.
Proton sınırsız mı? Ben sınırlı diye hatırlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı