Çözüldü Ubisoft Connect ödeme hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Çözdüm sorunu. Sağ üstteki bölümden önce kartı kaydettim, sonra ödemeyi yaptığımda herhangi bir hata vermedi.

Ekran Görüntüsü (169).png

Ekran Görüntüsü (170).png
Aldığınız hatanın ne olduğunu da paylaşmayı deneyebilirsiniz. Kartınızın alışverişlere açık olduğundan ve içerisinde yeterli bakiye olduğundan emin olun.

Kartım internet alışverişine açık. Gerektiğinden fazlada bakiye bulunmakta.
Aldığım ilk hata bakiyenin yetersiz olduğu ile alakalıydı.
Şu an böyle bir hata alıyorum "2002: Ödeme sistemi şu anda kullanılamıyor gibi görünüyor. Lütfen farklı bir ödeme yöntemiyle tekrar deneyin veya daha fazla yardım için help.xsolla.com adresinden müşteri desteğimizle iletişime geçin.´´
3 farklı karttan denememe rağmen hepsinde böyle.

Ubisoft ödeme yöntemini açıyorum sonra kart bilgilerimi giriyorum kaydete basıyorum kaydetmiyor bu srunun bir çözümü var mı ne yaptıysam olmadı.

Sa Xsolla Account buraya giriyorsun kartını kaydet seçeneği var kart bilgilerini girdikten sonra live chat var destek oraya basıp alışveriş yapamıyorum de sonra daha önceden hesabından para kesilmediyse kesilmesini söyle kesilddiyse hangi tutarda bir kesim olduğunu belirt sonra onlar kartı onaylıyor onaylattığın kart ile Ubisoft'ta sepete gir ödeme kısmına gel oradan alışverişini yap bazen ödeme ekranında kalıyor sol üstten ismine tıklayıp log out de tekrar giriş yap oyunlar hala kütüphanede gözükmez ise Xsolla desteğine tekrar yaz onların tarafında bir sorun oluşmamış sa biraz bekle ben böyle hallettim inşallah işinize yarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı