Ubisoft Connect'te Aldığım Oyun Gözükmüyor

byElysion

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, 1 gün önce Ubisoft Connect üzerinden aldığım Assassin's Creed Valhalla Deluxe Edition kütüphanemde gözükmüyor. Desteğe dün yazdım ve 24 saat geçmesini bekleyin, daha sonra yazın dediler. Bugün yazdığımda ise 48 saat geçtikten sonra işlem yapabileceklerini, dün yanlış söylendiğini belirttiler. Daha önce benim yaşadığım sorunu yaşayan var mıdır? Yaşayanlar ne kadar sürede çözüldüğünü yazarlarsa çok mutlu olurum.

Hocam ben Steam'den The Crew 2 adlı oyunu satın alıp başlattım. Otomatik olarak Ubisoft Connect'i açtı ve lisans doğrulamasını yapıp oyunu başlattı. Keşke Steam'den satın alıp Ubisoft tabanlı seçseydiniz. Merak etmeyin eğer fatura bilgileri elinizdeyse çözülür.

Hocam ben Steam'den The Crew 2 adlı oyunu satın alıp başlattım. Otomatik olarak Ubisoft Connect'i açtı ve lisans doğrulamasını yapıp oyunu başlattı. Keşke Steam'den satın alıp Ubisoft tabanlı seçseydiniz. Merak etmeyin eğer fatura bilgileri elinizdeyse çözülür.

Steam'de AC Valhalla bulunmamakta, yoksa ordan alıp dediğin gibi yapardım. Fatura bilgileri elimde bu arada. Umarım kısa zamanda çözerler bu sorunu.

Ben de 3 oyun almıştım. İnternetten bakınca gözükmüyor ama uygulamada gözüküyor. Satın alma geçmişinde de gözükmüyor ama. Ubisoft Connect sıkıntılı zaten. Olmazsa iade etmeye çalışın.

Ben de 3 oyun almıştım. İnternetten bakınca gözükmüyor ama uygulamada gözüküyor. Satın alma geçmişinde de gözükmüyor ama. Ubisoft Connect sıkıntılı zaten. Olmazsa iade etmeye çalışın.

İnternetten bakınca oyunu bırak siparişim bile gözükmüyor. Koskoca firmanın böyle bir sıkıntı çıkarması komik harbiden. Bugün 8 gibi tekrardan yazcam bu sefer ne dicekler bakalım. Yardımcı olmazlarsa iade eder başka bi şekilde almaya çalışırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı