Ubisoft Connect'te Ekstra İndirim!

Süre dışında her şey aynı. Ben Epic Games'ten almıştım. Steam'den alan arkadaşlarımla sorunsuz oynayabiliyorum.
Cobalt o evet. Ruby'e de bakmanızı tavsiye ederim. Oyun içi videolarıyla oradaki görüntüleri bayağı farklı. For Honor yerine Far Cry Primal alabilirsiniz. Ben de Far Cry Primal alıp almamak arasındayım.
Hocam Far Cry 5 Gold Edition mı, yoksa Far Cry 5 + Far Cry New Dawn mı daha iyi olur sizce?

Bir de Odyssey için hangilerini aldınız?
Gold Edition öyle çok bir şey eklemiyor diye duymuştum ama emin değilim. Tercih sizin. Ben olsam New Dawn ile beraber alırdım.

Gold Edition öyle çok bir şey eklemiyor diye duymuştum ama emin değilim. Tercih sizin. Ben olsam New Dawn ile beraber alırdım.
Evet hocam Gold Edition diğer paket.

Benim bahsettiğim:

Toplam 48 TL'ye ikisinin de en üst sürümleri olan da var. Ama değer mi bilemedim.

Hocam Far Cry 5 Gold Edition mı, yoksa Far Cry 5 + Far Cry New Dawn mı daha iyi olur sizce?

Bir de Odyssey için hangilerini aldınız?
Bence Far Cry 5 + New Dawn alın. Ben direkt Season Pass ekledim zaten iki adet DLC var. Fate of Atlantis ve Legacy of The First Blade + AC3 Remastered dahil.

Bence yok gibi ya. Ana hikaye keser sizi. Ama AC Odyssey DLC'lerini mutlaka alın çok başarılılar.
Hocam peki kod tek seferlik mi geçerli? Yoksa başka siparişte alınıyor mu yine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…